camoka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadşlar bir arkadaşım oyuna başlamak istiyor..bendeki orjinal cdyi onada kursak oynar mı? ben yeniden kurduğumda cd-key falan sormadı.. yoksa illa oyunu mu almak zorunda? alıcaksada şu anda nerde buluruz..istanbul anadolu yakasında..ben tepede bimeksten almıştım ama..kesin şurda var diyebilecek birisi varmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 account icin cd key lazım.. istanbul da sanırım varsa bimekste vardır baska yerde bulamadık bizm arkadaslara.. ben boyner de gormustum icinde cd satan bi yer var adını hatırlamıorm sadece an empire diveded 150ytl :D yurtdısından getirtmek en iisi bnce[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi peki cift accsi olanlar 2 kutumu alıo yani..bu biraz pahalıya patlar ya.. download etmeden internetten cd key veren bi yer varmı? ben dosyaları temin ederim nasılsa arkadaşıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 www.dlgamer.com Buradan cd-key satın alıp account açabilirsiniz. Ayrıca sendeki oyunu onun pc'sine kurarsan çalışır.Önemli olan account...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kutulu almanın bi anlamı yok o zaman.. tşk, en iyisi netten almak..ben zaten dvdye çektim ona dosyaları..ama bu total expansiom obi wanıda kapsıyor mu? yoksa sadece jtl ve row mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 total exp olarak satılıyor dlgamer'da diye biliyorum. Obi-wan 'i ise launchpad'den ayrı alacaksınız.Yanı kapsamıyor :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 YA BU DL GAMER NASIL KREDİ KARTINI TANIMLIOSUN?? İLLAKİ BENDE BANK TRANSFER ACTİVE GELİO.. CREDİ KARTINDAN ÇEKİM DEĞİLDE , FR YE PARA GÖNDERMEMİ İSTİO..ANLAYAMADIM GİTTİ VALLA... SİZ KK İLE Mİ ALDINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadşlar bi yardım edin..adam alamıo oyunu ya..böle bişi yok.. piyasada oyun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 valla bende bulamayıp almıştım bölgenin son SWGsini kando almıştı ben de bulamayıcnca acc satın almıştım hala o acc ile uğraşıyorum bkz. şifre sorunum konuları :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 www.ebay.co.uk burdan daha yeni aldım ben...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar