Peka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Soyut Matematik , olarak da dilimize geçmiş yok tümevarimdi yok ispatti , adamin miğdesini kaldıran şeyler bunlar . bana ne kardeşim ispat mispat ? yaşasın ezberci eğitim , sen bana ver formülü ben ezberleyim işte , sen verdiysen doğrudur bana mi düşer ispatlaması doğruluğunu , en bodosundan örnekle ; A U B = B U C => A=C oldugunu ispatlayiniz diyor sayın hoca git ondan sonra ugraş dur onu aç uzat büzdür genişlet , bunu alan herkeze allahtan sabir diliyorum alin buda yarin girecegim vizenin geçen sene ayni hoca tarafindan yapilmiş sorulari [signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 terbiyesiz altinada dalga geçer gibi 'Başarılar ' yazmış , o başarıların altında 2 parağraflık bir anlam yatıyor aslında ama işte naparsin hoca diye elleyemiyoruz[signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 aferin hocam hepsi dogru benden size pekiyi yaz altina...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahhaha :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 lol daha basindasin... sonralari bize demislerdi ki "kitap defter not ve odevler.. ne istiyosaniz kullanabilirsiniz." bu demek oluyo ki "baban gelse yapamaz." ama bi sekilde oluyo iste, hallediyosun geciyosun...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sıçar ya , hayır vize çok kolaydi yaptim cayir cayir 70-80 gelir ama dif nedir yahu ? diften bir bo kanlamiyorum ben (differential equalations) direk boş kağıt verdim :'([signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşım matematik okuyor Abstract Calculus dersinde hoca çocuğa sormuş, hangi sonsuz daha büyük diye. Arkadaş bu sorunun ardından okulu bıraktı yine öss ye girecek[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar