Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discrete Computational Structures

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Soyut Matematik , olarak da dilimize geçmiş
yok tümevarimdi yok ispatti , adamin miğdesini kaldıran şeyler bunlar . bana ne kardeşim ispat mispat ?
yaşasın ezberci eğitim , sen bana ver formülü ben ezberleyim işte , sen verdiysen doğrudur bana mi düşer ispatlaması doğruluğunu ,
en bodosundan örnekle ;
A U B = B U C => A=C oldugunu ispatlayiniz diyor sayın hoca
git ondan sonra ugraş dur onu aç uzat büzdür genişlet ,
bunu alan herkeze allahtan sabir diliyorum
alin buda yarin girecegim vizenin geçen sene ayni hoca tarafindan yapilmiş sorulari
[signature][hline]A.k.a Baaluo

Mesaj tarihi:
terbiyesiz altinada dalga geçer gibi 'Başarılar ' yazmış , o başarıların altında 2 parağraflık bir anlam yatıyor aslında ama işte naparsin hoca diye elleyemiyoruz[signature][hline]A.k.a Baaluo
Mesaj tarihi:
aferin hocam hepsi dogru benden size pekiyi yaz altina...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
ahahhaha :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
lol
daha basindasin...

sonralari bize demislerdi ki "kitap defter not ve odevler.. ne istiyosaniz kullanabilirsiniz." bu demek oluyo ki "baban gelse yapamaz." ama bi sekilde oluyo iste, hallediyosun geciyosun...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
sıçar ya , hayır vize çok kolaydi yaptim cayir cayir 70-80 gelir
ama dif nedir yahu ? diften bir bo kanlamiyorum ben (differential equalations) direk boş kağıt verdim :'([signature][hline]A.k.a Baaluo
Mesaj tarihi:
Arkadaşım matematik okuyor
Abstract Calculus dersinde hoca çocuğa sormuş, hangi sonsuz daha büyük diye. Arkadaş bu sorunun ardından okulu bıraktı yine öss ye girecek[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
  • Yeni Oluştur...