Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: elvyn, 23 Ekim 2005 23:31 tarihinde demiş ki: ... huahhahaha adam hakkaten sustu ya :-P şaka len şaka garanti bankası reklamındaki replikti bu.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cividü cividü cividü ciiiv cividü cividü ciiiiv ciiiv.. cibididibidibidibidiciiiiiuvvvaa... mühim olan aksak ritimler üzerinde solo atmak bi de hendrix beklerim senden .. (gayet iyisin klansmanıma gel kapışalım :) ) bende kayıt yapıp koyarım yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ayıp ama harbi ayıp klavyeciniz yokmu abi yazık ya ben varken burda bi metropolis çalacak grup arıyorum hehe ha bu arada bence isim home theater 5.1 olabilir[signature][hline]Love is the dance of eternity [Bu mesaj pediculus tarafından 24 Ekim 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah prdon ya yanlışlıkla aynısını yoladım prd:) [signature][hline]Love is the dance of eternity [Bu mesaj pediculus tarafından 24 Ekim 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 harbi klavyeyi unutmuşum =) oke bab sende gel tmmdır... kendi parçalarımız besteleriz öle dt fln çalmayız. ;)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ahah tabi olm.. bizim ilk şarkımız bence The Metropolitian olsun.. yani metropoliste yaşayan bi adamın maceralarını anlatıcı.. BU ARADA BEYOND THIS LIFE SOLO YOLDA GELİYOR.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ve işte beyond this life solo.. Beyond.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 as i am'in downloadı bitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Oldukça iyiymiş beyond yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah başlarda vay ve adamım aşmış kendini dicektim ki zıçtın =P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Slider, 24 Ekim 2005 21:41 tarihinde demiş ki: ahah başlarda vay ve adamım aşmış kendini dicektim ki zıçtın =P Tüm kalbimle katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 vazgectim [Bu mesaj elvyn tarafından 24 Ekim 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Önceki msgını görmedim?.. ya bu soloları ezberlemek lazım aslında ama çalamıorum çok zor. hepsini aklımda tutamıorum.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kuruoz mu pati tiyetır :D:D bass ta aştım artık perdesiz myung yapıom :D:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 :) çok güzel bi solo.. ciddiyim eheh[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 süper olmuş :P yanlız normalde as i am i dinlememiştim ben sen çalarken böle bi tanıdık geldi. sonra bi arkadaşın bana yolladığı solo aklıma geldi hatta upload ettim aşşada link.[o senin kadar iyi çalamamış ama 13 yıldır çalıyomuş sadece zaten :P] kısaca en azından anımsatmışsın şarkıyı :) ahanda link http://rapidshare.de/files/6715231/asiamsolo.mp3.html [Bu mesaj Predator tarafından 25 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 EHUEHHUEHEUEUHEUHEUHEUHEUHEAUEUAHE !!! John Petruccinin sitesinden çekip oraya koymuşuz :D Bizde bi keresinde bi arkadaşı keklemiştik böle octopusla daha dorusu bi çok kişiyi..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 haha eet superdi :D[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o zaman grubun ismi home theater olsun aha bak albüm ismide okuvaryum veya okuyavrum olabilir...metropolitan güzelmiş evet olur bak hehe..[signature][hline]Love is the dance of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aman yarabbi yeni öğreniyom :) Ama yollayan arkadaşın normal kendi videoları var under a glass moon , erotomania ve hiç bu kadar temiz çalan başkasını daha görmemiştim. Ordan gaza geldim yada bana yolladığında yanlış anladım :) neyse aydınlattığınız için teşekkürler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 No upload in progress.[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hadi grup toplanın. dağıldık gene =) bana msnden ulaşın bakiim ;) organizasyonu yaptım ilk konser malatyada hadin.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Başlık şahane:).[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 malatyamı hmm...playlist oluşturalım o zaman[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar bu sefer bir Trial of Tears solosu ile karşınızdayım. Deep In Heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar