Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yani bu kaydımı john petrucci e yollucam ve adam gitarı bırakcak. Bu arada solonun son 5sn sinde yaptım tekniği başka kimse yapamıo dünyada. As i am is god[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 son 5 sanie hakkında yorum yapmayalım:D[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abi o degil de i am is god nedir ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Evt john görmüş topici beni aradı ve yoğun istek üzerine şimdi bir de FATAL TRAGEDY solosu attım.. FATALITY[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 indirmeye çalışıyorumda; Too many users downloading right now. mışşş[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ehehe Siamon coştu bu akşam...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Heheh :)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abi as i am is god i dinledimde harbi sağlam solo bestelemişsin ;)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Abi onu ayırdın bak iyi oldu. Elvyn sandı ki i am is god dedim.. yok ben as i am > god demek istedim.. Soloyu iyi kompoze etmişim ama dimi..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bab fatal i da dinledim yeni org çalmaya yeni başlamışlar gibi böle ıııııı dııııı uuuuuu :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN [Bu mesaj Slider tarafından 23 Ekim 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İşte onu aslında yapmak çok zor. Onu yapabilen tek ben varım.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahah uzaktan yakından alakan yokmuş ya, ben de yapabilmiş midir acaba diye düşünüyodum..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nası alakası yok ya bitirmiş olayı bence :) ünlü yapcem seni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Slider, 23 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: indirmeye çalışıyorumda; Too many users downloading right now. mışşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gel senle solo kaseti çıkaralım piyasaya? yada davula ben geçerim dt ye kafa tutarız?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 beni de bas a alın lan myung a bastım geçenlerde çok pis..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 işte bu yönünü bilmiyodum.hemen yarın İbanez'e telefon açıyorsun ve bi tane Petrucci signature istiyosun.HARCANIYOSUN BURALARDA OLUM! :) En zor addedilen 2 DT solosunu atmışsın daha ne duruyosun? Bak hala paticikle bilmemneyle uğraşıyo.GİTSENE LAN AMERİKAYA!? :tebrikz:[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne kadar komplike o kadar guzel mentalitesinden kurtulun artık. hayvan gibi gam inince solo guzel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sen sus bakalım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ehauehua.. @Slider: b@b gel senle biz Paticik Theater yapalım.. çok orjinal olur bak.. lexius u da basa alırız adam myungı aştım dio.. @Hakiki Portnoy: Abi ben niye john petrucci signature istiyim ki ya bana ait signature yapsınlar ! IBANEZ Siamon Signature..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: elvyn, 23 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: ne kadar komplike o kadar guzel mentalitesinden kurtulun artık. hayvan gibi gam inince solo guzel olmuyor. Abi doğru tabi.. iyi çalmak hızlı çalmak deildir.. ben mesela iyi çalan biri deilim gitarı ama saçmalıklar yapabiliom böle :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahah süper olur walla. Paticik Theater (isim süper yaratıcılıkla bulunmuş) Siamon @ electro & backvokal Slider @ drums & backvokal Lexius @ bass eeee vokal kim olcak?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Vokali buluruz o kolay ya.. çağır kanada dan birini.. arıyom dur ya tamam dur elektra entertainment ı arıyom bulsunlar.. olmadı atlantic i ararım..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar