Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şeytanım... oluk oluk akıyor kan damlıyor göz yaşları birer birer içimdeki şeytan özgür kaldı kavruluyor damarlarımda aşk acısının doruklarında... ruhumu sattım ben ona imzaladım ölüm fermanımı teslimiyetin belgesini masumiyetin yokoluşunu onu öldürmek seni öldürmek onu sevmek seni sevmek onu gömmek seni gömmek aşkı aşkım... bir meleğim ben ağlayan kanatlarını sana açan herdamlada tükeniyor hayatım göremiyorsun benim şeytanım... Beden sen ve ben varız sadece bakıyoruz birlikte tek bir aynaya saf güzelliğin ifadesi karşımda peki ya sen nerdesin? umutsuzca arıyorum seni derinlere iniyorum gittikçe neredesin sevgilim yoksun yoksun yoksun göster kendini bitanem yanımdasın eminim hissediyorum sevgini neden göremiyor gözlerim seni aynaya dokunuyorum biran içimdesin... gözlerim gözlerin tenim tenin... sen bensin ben senim sonsuzluğu paylaşan iki zihiniz tek bedende yaşayan anlaması zor yaşaması güç... Özgürlük ağla gözyaşlarım sende benim gibi dökül bedenime inci taneleri karanlığımı aydınlatan ışığım ol kurtar beni yalnızlıktan solmasın çiçekler ellerimde dikeni her battığında güllerin akan her damla yaş acıtır kalbimi dökülür kelimeler dudaklarımdan her saniye her dakika yaklaşıyor ölümüm hissediyorum ruhum yalvarıyor bana "tek istediğim özgürlük..." okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.. saygılarımla..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 okuduktan sonra içimde oluşan hissi düşünebiliosundur sanırım cnm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bidaa şiir koymasam mı buraya yaa ://[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hoş olmş.bişi diil:)[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sevgılınle olan uzaklıgından bahsedıosun ama sevgılın sana tesekkur edıo bılmem nası bı olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 okudum şimdi üçünü de. hissettiklerin güzel, fakat şiirlerdeki ifadeler klişe olmuş genelde. bence tabi :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben istanbuldayım o izmirde ..bundan bahsedio[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar