Masteis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 waxxi'e bi türlü üye olamadım hatta aktivitasyon mail'i gelmedi desem daha mantıklı olur. O yüzden battlenet'te turnuva yapsak adsl'ler 512k olunca? yani kasım'ın ilk hafta sonunda. 3vs3'ten olup kaç takım çıkarsa patiden hatta türk çıksın yeter. Tabi ki ar olcak. Hatta THARKAS ve Lyrent ilk görevlerinide gerçekleştirmiş olur.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Turnuva olursa waxxi'de olur büyük ihtimalle, ben battlenet şifremi hatırlamıyorum mesela :) Lafı geçiyor zaten bolca yapalım da yapalım diye. Maçları ar değil, tp 2 round yapıyoruz. Gereksiz hero gelme ihtimali var randomda. Bu Cumartesi bitiyor şimdiki turnuva, bitsin hele ayarlarız takımları oluşturmaya başlayın şimdiden.[signature][hline]G 3 N K f t w
stereo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 waxxi de account sana, eskiler duruyor mu bilmem ama dene bir. acc name :gay şifre:qweqwe[signature][hline]oo yeğ!
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 battlenetten acc alman 2 dakka sürmüo. email bile istemio. account ismi password yazdın oldu bitti zati açılma süreside yok tak die açılıo[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ilk turnuvayi bitirdikten sonra ikinci turnuvayi ayarlayacaz yeterki takim olsun[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 waxxiden bi türlü aktivite gelmiyor. Kudurdum ve malum battlenet piliz olsun. Şimdi şu var ar'da herşey şansa kaldığından şöyle bi karşılama olduğunda Faceless Void Enigma geldiğinde kim sizce kazanır? Oyunu bilmesede Faceless Void. Çünkü ultisinde zaten en azından 6 hit vurabilceğinden Enigma ölür. Ha -repick yaptın noldu? Daha beteri geldi. Şimdi bunuda dengeye sokmak lazım. Yada şans işi napalım :P (neden bunu yazdım, çünkü yaşadım)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hmm 6. versiyonlari oynamasamda pek dengesizlik gormedim acikcasi. iyi oynayan taraf her yerde herskeilde kazanir dotada genel kural budur. lyrentin yazdigi gibi zaten oyunlar pick oynanacak ve waxxide olacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
mutos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 herolar arasında pek genelleme yapılamaz.su bunun karsısında bole kalır gibisinden. teke tek oyun yapılmadıktan sonra diger sekilde takım oyunu zaten bu.birinin eksikligini diger bir hero kapattıgından oyunculara baglı.
Öne çıkan mesajlar