Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ip'den starcraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi age of empires gibi, netten birisi server açıp diğer kişilerde bu kişinin ipsini yazarak bu oyuna bağlanma gibi bir olanağımız varmı sc de? Battlenet'le falan uğraştırmadan?

p.s: aramaya inandım ama o bana inanmadı.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
56k modem varsa oluyor yoksa olmuyor . 98 senesinin oyunu ne beklersin[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Neyse o zaman teşekkürler.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mesaj tarihi:
orjinal yok diye soyluyorsan 19 ytl genisleme setiyle dahada olmaz diyorsan pvpgn de oyna arkadaslarinla orda bulus . dahada olmadi cafede oynayin o da mi olmadi gonuller bir olsun yeter ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Arkadaşdan orjinal kutusunu aldım. Ama cdkey yok ortalıkta. Sanırım cd kabının içinde kart halinde duruyordu. Düştü bi yerlere. İnsan onu yapıştırır oraya.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

• Yeni Oluştur...