Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yokmu Burda Clubber Yaw!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yokmu şu forumda bi clubber yokmu şöle Lo-Fi , Club , Club - House , General Electronic tarzı şarkılar dinleyen!!![signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
Severim
öyle clubberım falan demıyorum ama severim
mesela tiesto- adagio for strings hastayım bu parçaya
her gün 3 öğün dinlerim ki bu 25 dk mı bu parcaya ayırıyorum demek.
Mesaj tarihi:
Bende Buddha Bar , Hed Kandi , David Guetta'yı çok severim. Yanlız ben harbiden clubberim :P Festivallere gidebilmek için kaç kere cep telefonumu , kolyemi , bilekliğimi , hatta üstümdeki monto bile sattım :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
neydi? bisiyi dinlemiyorsak, konu hakkindaki her topicte sacmalamak zorunda degildik...[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"

[Bu mesaj HellHound tarafından 22 Ekim 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Psycho Trance , Trance , Hard Techno , Electronic tarzlara herzaman varım.

Danny Tenaglia - Elements favorilerimden biridir dinlemekte yarar var aklıma geldi :)[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Mesaj tarihi:
Valla rap dinlerim techno da arada ama en guzeli rap&hiphop :D turntable forever[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Mesaj tarihi:
dela vardı da gitti..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
biz warız biz :) ortamcıyız biz gececi mode : )[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Mesaj tarihi:
şunu biraz az download edin edemiyorum:) "too many users are downloading" ne demek?!

valla kafa dinlemek ve müzikle beraber başka bir şey yapabilmek için dinlenir, çıtır çerez gibi bişeydir kendisi:)
burada her türlü adam var zaten, yok mu diye değil de kılabırlar buraya eller havaya hadi hop şeklinde açın, katılım artacaktır :-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Heyt be kafa dengi adamlar bulmaya başladım :) Dur ben sizle manyak club parçalar paylaşmaya başlıyım :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
said:
Polly, 22 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
deilim + sevmem + nefret ederim

saçmalamak istemiyorum ve ark.a katılıyorum...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Mesaj tarihi:
said:
Polly, 22 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
deilim + sevmem + nefret ederim

+1
+ben de keserim :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you
dream that i'm dying to find the truth
seems like your trying to bring me down
back down to earth back down to earth ..."
Mesaj tarihi:
Müziiin hayatımda kapladıgı zaman 7x24 :).Hocam ayıp ettın club tarzı dınleyen olmazmı yaa burdayııız (:
Dipnot:imzamın dinlediim muzık tarzıyla alaksı yoktur :):)

[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok

[Bu mesaj AxlXelru tarafından 23 Ekim 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rumuz: Bölünebilme kurallarından bihaber okuyucu
-Şaduman ağabey benim bir derdim var.ortamda clubber insanlar var ve bunlar biz rockçuları rahatsız eden davranışlarda bulunuyorlar.Ne yapabilirim?
-Sayın okuyucu.bir anekdotla yanıt vermek istiyorum.hiç unutmam,yıllardan 2004,ben beytepeye gidiyorum okula,yanımdaki elemanla uzaktan bir tanışıklığımız var,muhabbet açıldı falan derken...

-hödük:baboli boş vakitlerinde napıyosun?
-ben:müzikle uğraşırım.
-h:hadi yaa? süper ya valla.bilgisayarda remix falan?
-b:yok kardeşim öyle değil.davul çalıyorum kendi çapımda.
-h:haa....hm...(sessizlik).......baboli davul dediğin?
-b:bateri.hani ziller var bi dizi davul var?
-h:haa evet.biliyorum ya.(çevir kazı yanmasın)..ya ben de çalmak istiyorum ama body yapıcam önce.
-b:(ımmfh..) body yapmadan da başlayabilirsin.çalarken gelişir zaten sana gerekli olan kaslar.
-h:ya ama çok güzel görünüyo böyle baterinin başında vücutlu falan olunca.karizma bi olay yani.bence sen de vücut çalış.
-b:gerek yok.
-h:neyse.ne çalıyosunuz bu arada? bi ara gelip sizi dinleyebilir miyiz arkadaşlarla?
-b:olur tabi.bi ara okul çıkışı biz çalışmaya giderken isterseniz gelin.ama söyliyim pek size hitap eden müzik yapmıyoz biz...
-baboli ya sen bırak onları bak şunları çalın bence süper ortam yaparsınız in da club,dale don dale,she's a bitch,all right,mrmrmrm....(sayıyo bissürü.)
-b:(....) "çevir sesi yok.lütfen modemi kırın."
yaa yaa...[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 25 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Club olayını sevmemekle kalmam tiksinirim.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!

[Bu mesaj Rebelution tarafından 25 Ekim 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dale on dale , 50 cent yada daha farklı clubla alakası olmayan ama şarkılarına club remixler yapılarak 12 - 15 yaş arası clubberlardan bahsetmiyorum ben. Hed Kandi , Buddha Bar , Eric Prydz , Timo Mass , David Guetta dinleyen clubberlardan bahsediyorum ben.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
  • Yeni Oluştur...