Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yokmu Burda Clubber Yaw!!!!!

Davion

Öne çıkan mesajlar

Bende Buddha Bar , Hed Kandi , David Guetta'yı çok severim. Yanlız ben harbiden clubberim :P Festivallere gidebilmek için kaç kere cep telefonumu , kolyemi , bilekliğimi , hatta üstümdeki monto bile sattım :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

biz warız biz :) ortamcıyız biz gececi mode : )[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu biraz az download edin edemiyorum:) "too many users are downloading" ne demek?!

valla kafa dinlemek ve müzikle beraber başka bir şey yapabilmek için dinlenir, çıtır çerez gibi bişeydir kendisi:)
burada her türlü adam var zaten, yok mu diye değil de kılabırlar buraya eller havaya hadi hop şeklinde açın, katılım artacaktır :-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Müziiin hayatımda kapladıgı zaman 7x24 :).Hocam ayıp ettın club tarzı dınleyen olmazmı yaa burdayııız (:
Dipnot:imzamın dinlediim muzık tarzıyla alaksı yoktur :):)

[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok

[Bu mesaj AxlXelru tarafından 23 Ekim 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rumuz: Bölünebilme kurallarından bihaber okuyucu
-Şaduman ağabey benim bir derdim var.ortamda clubber insanlar var ve bunlar biz rockçuları rahatsız eden davranışlarda bulunuyorlar.Ne yapabilirim?
-Sayın okuyucu.bir anekdotla yanıt vermek istiyorum.hiç unutmam,yıllardan 2004,ben beytepeye gidiyorum okula,yanımdaki elemanla uzaktan bir tanışıklığımız var,muhabbet açıldı falan derken...

-hödük:baboli boş vakitlerinde napıyosun?
-ben:müzikle uğraşırım.
-h:hadi yaa? süper ya valla.bilgisayarda remix falan?
-b:yok kardeşim öyle değil.davul çalıyorum kendi çapımda.
-h:haa....hm...(sessizlik).......baboli davul dediğin?
-b:bateri.hani ziller var bi dizi davul var?
-h:haa evet.biliyorum ya.(çevir kazı yanmasın)..ya ben de çalmak istiyorum ama body yapıcam önce.
-b:(ımmfh..) body yapmadan da başlayabilirsin.çalarken gelişir zaten sana gerekli olan kaslar.
-h:ya ama çok güzel görünüyo böyle baterinin başında vücutlu falan olunca.karizma bi olay yani.bence sen de vücut çalış.
-b:gerek yok.
-h:neyse.ne çalıyosunuz bu arada? bi ara gelip sizi dinleyebilir miyiz arkadaşlarla?
-b:olur tabi.bi ara okul çıkışı biz çalışmaya giderken isterseniz gelin.ama söyliyim pek size hitap eden müzik yapmıyoz biz...
-baboli ya sen bırak onları bak şunları çalın bence süper ortam yaparsınız in da club,dale don dale,she's a bitch,all right,mrmrmrm....(sayıyo bissürü.)
-b:(....) "çevir sesi yok.lütfen modemi kırın."
yaa yaa...[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 25 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dale on dale , 50 cent yada daha farklı clubla alakası olmayan ama şarkılarına club remixler yapılarak 12 - 15 yaş arası clubberlardan bahsetmiyorum ben. Hed Kandi , Buddha Bar , Eric Prydz , Timo Mass , David Guetta dinleyen clubberlardan bahsediyorum ben.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...