Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yokmu şu forumda bi clubber yokmu şöle Lo-Fi , Club , Club - House , General Electronic tarzı şarkılar dinleyen!!![signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arada bi dinliyorum öyle kafama esince, ama diğer türlü tabii ki rock veya metal. Hiç olmazsa anlam oluyor o şekilde, ama club parçalar da sadece kopabiliyorsun... Ruh halime bağlı ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Severim öyle clubberım falan demıyorum ama severim mesela tiesto- adagio for strings hastayım bu parçaya her gün 3 öğün dinlerim ki bu 25 dk mı bu parcaya ayırıyorum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bende Buddha Bar , Hed Kandi , David Guetta'yı çok severim. Yanlız ben harbiden clubberim :P Festivallere gidebilmek için kaç kere cep telefonumu , kolyemi , bilekliğimi , hatta üstümdeki monto bile sattım :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Allain Bougrain Dubourg & Arno Elías - El Corazon Valla favori şarkım bu buddha bar'ın en son albümünden gerçekten güzel bi şarkı öle dıp tıs falanda değil. Tavsiye ederim çekip bi dinleyin[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 neydi? bisiyi dinlemiyorsak, konu hakkindaki her topicte sacmalamak zorunda degildik...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 22 Ekim 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Psycho Trance , Trance , Hard Techno , Electronic tarzlara herzaman varım. Danny Tenaglia - Elements favorilerimden biridir dinlemekte yarar var aklıma geldi :)[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Valla rap dinlerim techno da arada ama en guzeli rap&hiphop :D turntable forever[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dela vardı da gitti..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet Official clubberimiz Dela vardi, beni padawan olarak yetistiriyor su an[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 biz warız biz :) ortamcıyız biz gececi mode : )[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 The Bronx severim. misal Wet like the Rain[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Olmamı bab pls.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şunu biraz az download edin edemiyorum:) "too many users are downloading" ne demek?! valla kafa dinlemek ve müzikle beraber başka bir şey yapabilmek için dinlenir, çıtır çerez gibi bişeydir kendisi:) burada her türlü adam var zaten, yok mu diye değil de kılabırlar buraya eller havaya hadi hop şeklinde açın, katılım artacaktır :-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Heyt be kafa dengi adamlar bulmaya başladım :) Dur ben sizle manyak club parçalar paylaşmaya başlıyım :P[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 deilim + sevmem + nefret ederim[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Polly, 22 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: deilim + sevmem + nefret ederim saçmalamak istemiyorum ve ark.a katılıyorum...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Polly, 22 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: deilim + sevmem + nefret ederim +1 +ben de keserim :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yok[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Müziiin hayatımda kapladıgı zaman 7x24 :).Hocam ayıp ettın club tarzı dınleyen olmazmı yaa burdayııız (: Dipnot:imzamın dinlediim muzık tarzıyla alaksı yoktur :):) [signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok [Bu mesaj AxlXelru tarafından 23 Ekim 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LApiS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 geçen hafta akbank caz fest te Tosca vardı süperlerdi. ve şu anda da thievery corporation- focus on sight dinliyorum ...cool.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Rumuz: Bölünebilme kurallarından bihaber okuyucu -Şaduman ağabey benim bir derdim var.ortamda clubber insanlar var ve bunlar biz rockçuları rahatsız eden davranışlarda bulunuyorlar.Ne yapabilirim? -Sayın okuyucu.bir anekdotla yanıt vermek istiyorum.hiç unutmam,yıllardan 2004,ben beytepeye gidiyorum okula,yanımdaki elemanla uzaktan bir tanışıklığımız var,muhabbet açıldı falan derken... -hödük:baboli boş vakitlerinde napıyosun? -ben:müzikle uğraşırım. -h:hadi yaa? süper ya valla.bilgisayarda remix falan? -b:yok kardeşim öyle değil.davul çalıyorum kendi çapımda. -h:haa....hm...(sessizlik).......baboli davul dediğin? -b:bateri.hani ziller var bi dizi davul var? -h:haa evet.biliyorum ya.(çevir kazı yanmasın)..ya ben de çalmak istiyorum ama body yapıcam önce. -b:(ımmfh..) body yapmadan da başlayabilirsin.çalarken gelişir zaten sana gerekli olan kaslar. -h:ya ama çok güzel görünüyo böyle baterinin başında vücutlu falan olunca.karizma bi olay yani.bence sen de vücut çalış. -b:gerek yok. -h:neyse.ne çalıyosunuz bu arada? bi ara gelip sizi dinleyebilir miyiz arkadaşlarla? -b:olur tabi.bi ara okul çıkışı biz çalışmaya giderken isterseniz gelin.ama söyliyim pek size hitap eden müzik yapmıyoz biz... -baboli ya sen bırak onları bak şunları çalın bence süper ortam yaparsınız in da club,dale don dale,she's a bitch,all right,mrmrmrm....(sayıyo bissürü.) -b:(....) "çevir sesi yok.lütfen modemi kırın." yaa yaa...[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 25 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Club olayını sevmemekle kalmam tiksinirim.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 25 Ekim 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dale on dale , 50 cent yada daha farklı clubla alakası olmayan ama şarkılarına club remixler yapılarak 12 - 15 yaş arası clubberlardan bahsetmiyorum ben. Hed Kandi , Buddha Bar , Eric Prydz , Timo Mass , David Guetta dinleyen clubberlardan bahsediyorum ben.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar