dumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 az önce arkadas char satacaktı alacak kişi görsün die charın id ve passı verdi 10 saniye içinde invalid pasvord siteyede aynı şekilde zzzzzzzzzzzz 62 lvl char gitti[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 nasıl bir hack onu söyle bari. doğum tarihi verdiysen yakın birşey yada adam doğum tarihi salladı tuttu??[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayır dt felam vermedik sadece id ve pass gir bak die 20 saniye sürmedi invalid pass hem oyunda hem sitede email bile deişmiş[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 böyle bir programı bende duydum..id-pass verince d.tarihini veriomuş..aman dikkat ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %15 Elemental lord Np:50k+ Clan:Sackville.....Best xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kredi kartı kayıtlarından ve premiumdan account un sizin oldugu ispatlanır,da gm bi tanıdık lazım onuda kim bulcak pfffff[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 walla ben dogum tarihi bulan bir program vamrmış öyle duymuştum herhalde ondan yapmış programı yukleyince otomatik her günüğ deniyorve dogru dogum tarihini bulunca otomatik duuryormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Doğum tarihini veren program bende var bi kere kullandım,sadece ıd yi bilmem yetio gerisi 10 saniye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 en garanti olay elden satis olucak bundan sonra...[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzRaiLNeRoN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 beyler ban adiez de varıor lazım satan varsa soylesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessU Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o prog. bana verebilirmsn ben xdeki charımın d.t. bilmiorum idmi yazıp ordan bulurum plss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: polifonik_osuruk, 24 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: böyle bir programı bende duydum..id-pass verince d.tarihini veriomuş..aman dikkat ^^ o proglam diil fargot pass galiba :)....[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet bnde d.t mi bilmediim için her oyuna girşimde korkarak giriorum o programı yollayabilir misin. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bilmem ne script injectiondı galiba da o bilmem ne kısmını hatırlayamadım.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ulen dumi nere gitsem karsimdasın yeter yaff ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: dumi, 24 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: az önce arkadas char satacaktı alacak kişi görsün die charın id ve passı verdi 10 saniye içinde invalid pasvord siteyede aynı şekilde zzzzzzzzzzzz 62 lvl char gitti customer support a mesaj at premium aldıysan ama sakın olaki satıodum charı gibi bi cümlü kullanma adam hacklemiş nasıl yaptı bilmiom fln de kredi kartının son 4 rakamını yolla (premium aldıysan)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 neden İD iLe pass verdiniz en basit çözümlerden birisi ise Sekingg yap görsün oyunu iyi bilen kişiler ıwı kaç die anlarlar...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ?!?[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 diyorum ki adamın oyunda gözü önünde seking party yapıpda göstere bilirdiniz...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: ooojeem, 27 Ekim 2005 07:39 tarihinde demiş ki: ulen dumi nere gitsem karsimdasın yeter yaff ^^ daha cok cıkcaktım karşına 70 olabilseydim gm le takıştık accık hade hayırlısı :D ama ban yemessem su anda 67 %85 ne kaldı 70 e hell breaker +8 kasdaa laylay loom[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ltfen şu d.t bulma programını yollar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lol adam gönderin demiş[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yeni gm'e oyun icinde pm atarak yardım alabilirsin sanırım,en azından denemeye deger ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: dumi, 27 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: said: ooojeem, 27 Ekim 2005 07:39 tarihinde demiş ki: ulen dumi nere gitsem karsimdasın yeter yaff ^^ daha cok cıkcaktım karşına 70 olabilseydim gm le takıştık accık hade hayırlısı :D ama ban yemessem su anda 67 %85 ne kaldı 70 e hell breaker +8 kasdaa laylay loom Tabi bizimde %100 +7 ve %100 +8 upgrade scroll veren masterımız olsa bizdede olurdu :P[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ooojeem hp'ne dikkat et bence benden sana bi dost tavsiyesi cok kisi sana drain atmayı deniyo bir kisi denk gelirse banlanırsın söylemedi deme ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 65 Class : Shadow wain Clan : EvilSide Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kanka salla yaff dunyaa drain atsa ne olur zaten drain daha fazla vuruyor spikeden yoksa yaramazlik yapmiyolar atanlarda zaten kendini biliyor daha az spike yıyolar benden ..salla miilette metal earning var bende rol inec olmusta ne yani. heerturlu ezerim onlarda ss varsa bendede dunyanin movise gmlere ve halka sunulmaya hazir su an merak etme sen bana bir sey olmas olursada herkese olur.bi oyundan bu kadar baydıgımı hatırlamıyom zaten..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar