seyntafear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yakında yayınlanmış olan zebula scriptleri =) serisinin icinde olan bir connector tarama scripti çok güç duruma düşürüyor bu baglanti pro gramı sorgulayan scripti adı nedir acaba? sunucuda sadece staff acc leri girebiliyor bir oyuncu hesabının giremsi halinde hatayı verip bağlantı kesiliyor. bunu kaldırmak için scripti editlemem lazım ama hangi scriptin içinde olduğunu bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz...
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 yoo sen orayı sil yada sen kendin kullandıın client'in versionu yaz gir birkere kulladım ama şimdi kullanmıyorum oradan biliyorum[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 o hatayı tüm scriptler arasında arattır f3 e bas içerdigi kelime bölümünden sonra sil napıosan yap[hline]ICQ: 4435695
anyone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 command.scp de f_player_login founcitonun içinde bulunan cleint versinu kısmını ya kaldır yada kendine göre ayarla....
erhanugur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 command.scp de f_player_login bölümünde sercer a sadece 2.0.3 client versionu ile girilebilir şekilde ayarlanmış. ya 2.0.3 clientini kullanacaksın ya o versionu kendi client version numarana göre ayarlayacaksın yada bu sistemi sileceksin.[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-)
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: erhanugur, 01 August 2003 19:37 tarihinde demiş ki: command.scp de f_player_login bölümünde sercer a sadece 2.0.3 client versionu ile girilebilir şekilde ayarlanmış. ya 2.0.3 clientini kullanacaksın ya o versionu kendi client version numarana göre ayarlayacaksın yada bu sistemi sileceksin.[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) +1 Sistemi sil gitsin... ;-)
Öne çıkan mesajlar