KahnX Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bunu başlatırken mükemmel ötesi yeni desktopumla karşınıza çıkıyorum.Bu forumda öyle boş boş dekstopunuzu sallayıp geçmeyin herkesinkini inceleyin eminim bişeyler kazanırsınız :D İşte kusursuz desktopçuum : Düşüncelerinizi istiyorum hatta bu forum benim desktopum üstüne olsun, :P Gerçi bide itachi avatarı var ama temari kadar sexi bir manga karakteri olunca bunu seçiyo benim gibi biri :D Narutoyu bilenlere Ayrıca desktoptan da anlaşılacağı gibi eskiyen şeyleri kaldırmada zorluk çekiyorum düzenli bi insan diillim fazlaa :([signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kasım-Aralığa geçiş desktop forumu?! (bkz: başlık parsellemek) (bkz: rock'n coke 2010) (bkz: 2006 yılının hepinize mutluluk getirmesi dilekleri ile)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne ziyan adamsın kaan :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2012 mardukta açildi ama.. eşitlik var bu forumda![signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 adam gosteris olsun diye butun dosyalarini desktopa koymus resmen[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 silah zoruyla bile bana bu masaüstünü kullandıramazlar. söylemeden edemedim.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu topıcın kapatılmasını ıstıorum cunku masaustu topıclerı benımdır benım kalıcak :P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bnm masa üstüm en iyisi.. sum 41 kapak resmi var..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 benimkine kola döküldü klavye fln gitti :/ 2006 ocaktan beri böyle napcam bilmiyorum[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 @KahnX Benim öyle bi masaüstüm olsa intihar ederim. Geri Dönüşüm Kutum bile daha temiz senin masaüstünden.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kasım bi gelsin. kasım topiki açarıs. bu biraz garip olmuş =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 3-4 gün bekleyemediniz mi? :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 27 Ekim 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yok bunun amacı heyo be en cok hıt alan topici ben actım davası :D[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: CusTodeM, 27 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: adam gosteris olsun diye butun dosyalarini desktopa koymus resmen hay kelime daarcını yiyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 birazdan başlık aççam fenerbahçe-rizespor 2007 2008 16. hafta maçı diye.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: CusTodeM, 27 Ekim 2005 20:53 tarihinde demiş ki: adam gosteris olsun diye butun dosyalarini desktopa koymus resmen o kadar ki soldatın 2 tane exesini koymuş.. OMG Tiffany HACKZ!!!11 Not: Bi de utanmadan kullanılmayan masaüstü dosyaları die klasör açmış..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Öne çıkan mesajlar