zaidral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@tarih~2002-05-27-m@nvid~131738,00.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kepaze Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2002 tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu arada gündemde olan Roma takımın defans oyuncusu Zago'nun transferine kesin gözü ile bakılıyo haha :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Oha! Hepsi Türkiye'de ama... :D İşte bu yüzden bu adamı sevmiyorum, bi git Özhan ya... Bu arada haberin tarihi olan 27 Mayıs benim doğum günüm :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Zaten Fener ve Beşiktaş tüm bu oyuncuları bizden görüp aldı.:D[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Oha! Hepsi Türkiye'de ama... :D İşte bu yüzden bu adamı sevmiyorum, bi git Özhan ya... Bu arada haberin tarihi olan 27 Mayıs benim doğum günüm :) :tebrikz: iyi ki doğdun[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mutlu yıllar nilep :D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Valla 6 ay geç yada 6 ay erken oldu ama sağolun. :) Doğumgünü hediyesi olarak Canaydın'ın istifasını istiyorum![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu Alex bizim Alex değil galiba[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bi beni almamış valla,ama yinede napalım..canaydın işte,adam feir piley,feir piley..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 lol[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Komedi valla Canaydın harbi dediği adamları getirtmiş olsaydı şu an şamp. liginin favorisi olurduk be. bu kadarda sallanmaz başkanım,konuşmayı biz de yapıyoruz,önemli olan konuşmak değil,icraat yapmak..hani nerde? Evet saydığı adamların %90'ı geldi Türkiye'ye...oda doğru :lol:[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar