olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 enGb pathce nasıl gecices oyun client us bende yeniden kurunca enGB yüklemeye başlasam sorun çözülecekmi acaba yada biri su exe yi bi kullansın bakalım calışck mı ??[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: olorin84, 27 Ekim 2005 14:26 tarihinde demiş ki: enGb pathce nasıl gecices oyun client us bende yeniden kurunca enGB yüklemeye başlasam sorun çözülecekmi acaba yada biri su exe yi bi kullansın bakalım calışck mı ?? ben denedim olmuyor. oyunu sifirdan kurup uzerine tum EUGB patchlerini denedim ama client inisiz us oldugundan eu kurmaniz imkansiz dedi. simdi su exe yi deistirerek denicem.sonucu yazarim forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Calisiyor... ^^ [Bu mesaj tozparcasi tarafından 27 Ekim 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ofişıl forumda calıştı demiş yaws :D naapcz biz şimdi acaba ?? bi fikri olan var mı ¿[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu ne ki_ wow.exe felan mi ehuehue arkadaslar exeyse cve celısadıysa bence bi acc passwordlerinizi deistirin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben normal olarak Blizz patch den yükledim ve çalisti valla.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: olorin84, 27 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: ofişıl forumda calıştı demiş yaws :D naapcz biz şimdi acaba ?? bi fikri olan var mı ¿ Tam olarak soyle yapiyoruz. once client i 1.8.1 e update edip linkteki exe yi wow klasoru icine koyuyoruz. once US client ini bastan kurdum. sonra 1.8 full us i kurdum. sonra oyuna girince kendini 1.8.1 e update etti [ sadece exe yi update etmedi bi kac grafik dosyasinida deistirdi dikkat!] sonra ordaki exe yi bizim wow.exe ile deistirdim ve sorunsuz calisiyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 US sildim baştan EU kurdum ilerdede aynı sorunu yaşamamak içiin tavsiye edlir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sunu diyimde onceden US clientla EU patch calismaz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eu acc'e us patch uyguladığıma uygulayacağıma pişman oldum ya..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bende de aynı şekilde ve şifreyi falan girdikten sonra You have used up your prepaid time falan diyo.. Benim hesap kredi kartlıı??[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evt ya eve geldim ve hemen exe yi hiç bişi kurmadan 1.8.1 patchli oyunun içine attım ve calıstırdım şimdi oyundaym hadi hayırlısı yapamayan varsa deteylı anlatırım :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya şu işi cozen bırı bana [email protected] adresınden ulasıp anlatabılırmı bı zahmet[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Guild:Legendary Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 direk yukledim soru ne ?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Orjinal 1.8.2 (EU) wow.exe dosyasini aliyorsunuz bir arkasdhinizdan. 4 MB civari. Orjinal 1.8.1 (US) olani rename ediyorsunuz biryerde yedek sekline bekliyor ki yeni patch cikinca aglamayin. 1.8.2 (EU) u wow klasorune kopyaliyorsunzu yeni patch cikana kadar oynuyorsunuz. Yeni patch ciktiginda us icin 1.8.1 dosyanizi wow.exe olarak deyishtirip patchliyorsunuz. Arada bana dua ediyorsunuz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 pekı bu dosyayı kım atar bu garıbana [email protected][signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion Guild:Legendary Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar önceki sayfada link verdim bakın ordan cekin ve direk oyunun içine kopyalayın bu kadar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 (bkz: Önceki mesajım) Olmuyoo[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.pain7train.com/WoW.exe Burdan da cekebilirsiniz. http://www.pain7train.com/forum/viewtopic.php?p=1950#1950 Burdan da okuyabilirsiniz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Saolasın. bakalım çalışçak mı. Ayrıca o Voila'dır :D[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yok. handshakingden sonra you have used up your prepaid time. please pruchase more to continue diyo. ama ödeme vaktine daha olması lazım..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Rebelution, 27 Ekim 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Saolasın. bakalım çalışçak mı. Ayrıca o Voila'dır :D Update ettim :D[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://ftp.blizzard.com/pub/WoW/other/[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar