Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Selam, hdiskin 10gb olan kısmında 8.5 gb dosya gözüküyor(sag tık c: / özellikler) Fakat explorerdan girip dosyaları seçip toplam boyutu sorguladıgımda 6.5 gb gibi bi rakam çıkıyo karısma. Gizli dosyaları görüyorum, ve windows bazlı temizleme işlemlerini yaptım. scandisk te yaptım :=) Fekat kayıp olan 2 gb lık dosyaları bi türlü bulamıyorum.HEr klasörü tek tek inceledim her birinin boyutları toplamı 6.5, fekat bol yer 1.5 : / format / ntfs . son kez windows u kurarken fat 32 den ntfs ye dönüşmüş heralde. Diski verimli kullanmak içn tavsiyenizi alabilrmiyim. teşekkürler. Format at diyen arkadaşlardan teşekkürlerimi geri alırım ona göre :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bunun gibi bişey açılmıştı önceden de. Hep öyle oluyor sanırım. Ama nedenini bilmiyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 daha öncede başıma gelmiştide o zamanlar daha çok ilgileniyodum windowsla,çözmüştüm bi şekilde, uzun süredir zamanım olmuyo paslandım heh :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar