LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bunu daha önce kendi zevkim için yapmıştım. Fakat aldığım olumlu eleştiriler yüzünden yayınlamaya karar verdim :). Bildiğiniz üzere Batman Begins soundtrack'i iki usta bestecinin bir araya gelerek yaptığı bir albüm. Batman için ortaya çıkartıkları tek bir tema müziği var fakat bunu tek bir parçadada kullanmamışlar. Albümün ilk parçası olan "Vespertilio"'da parça boyunca yükselen tempaya rağmen son vurguyu duyamıyoruz. Filmin asıl temasını ve patlama noktasını oluşturan bu vurgu sadece 4. parça olan "Barbastella"'da mevcut. Sonuçta 4. parçanın sonundaki zirve noktasını ilk parçanın sonuna ekledim ve filmin olması gereken tema müziğini oluşturdum :). DOWNLOAD Yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hoşuma gitmedi. ama kötü mixlendiği için değil. orjinal parçalar çoook bayık olduğu için :D benim tarzım değil herhalde..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Up...[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar