HasMez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 şu aralar bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve p4 bi makinem var emmevelakin gelin görün ki agp/pci farkı hakkında hiçbir bilgim yok. anakartın kitapçıgından bakıyorum acaba hangisine uyumlu diye fakat içinden çıkamadım bu işin. Three 32-bit PCI bus master slots. One AGP slot. kitapçıkta şu şekilde yazıyor. yani bu 2 türüde destekleyebildigi anlamına mı geliyor ? bide agp mi r0x0rdur yoksa pci mı? ikisinide açıklarsanız sevinirim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bütün p4 boardlarda agp mevcut zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 PCI Express, PCI ve AGP'nin orta vadede yerine geçecek yeni veriyolunun adı. PCIe veya PCIx diye de adlandırılıyor. Ama benzer ismine rağmen birçok bilgisayarda ve sunucu klasmanında anakartlarda bulunan PCI-X veriyolu ile alakası yok. yani senin bilgisayarının anakartı pci express desteklemiyor bu nedenle yeni bi ekran kartı alıcaksan agp almanı oneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 senin anakart agp destekli sanırım pci den kastın pci-e agp den daha iyi diyebiliriz pci-e için, daha yeni teknoloji en basit anlatımla.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hız olarakda agp max 8x ken pci-e 16x di heralde[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 PCI veriyolu 32bit iletirken AGP 64bit iletim sağlıyor. PCIx ise yanılmıyorsam 256bitlik iletim sağlıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 16x AGP Ekran kartları var ama anakartın desteklemiyor olabilir. İşi riske atma. 256 Mb 8x AGP ekran kartı al. Anakartın PCIEx desteklemiyor. PCI dediği seskartı, faxmodem falan filan takılan beyaz yuvalar.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar