Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AGP / PCI

HasMez

Öne çıkan mesajlar

şu aralar bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve p4 bi makinem var emmevelakin gelin görün ki agp/pci farkı hakkında hiçbir bilgim yok. anakartın kitapçıgından bakıyorum acaba hangisine uyumlu diye fakat içinden çıkamadım bu işin.

Three 32-bit PCI bus master slots.
One AGP slot.

kitapçıkta şu şekilde yazıyor. yani bu 2 türüde destekleyebildigi anlamına mı geliyor ? bide agp mi r0x0rdur yoksa pci mı? ikisinide açıklarsanız sevinirim.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

PCI Express, PCI ve AGP'nin orta vadede yerine geçecek yeni veriyolunun adı. PCIe veya PCIx diye de adlandırılıyor. Ama benzer ismine rağmen birçok bilgisayarda ve sunucu klasmanında anakartlarda bulunan PCI-X veriyolu ile alakası yok. yani senin bilgisayarının anakartı pci express desteklemiyor bu nedenle yeni bi ekran kartı alıcaksan agp almanı oneririm..
Sosyal ağlarda paylaş

16x AGP Ekran kartları var ama anakartın desteklemiyor olabilir.
İşi riske atma. 256 Mb 8x AGP ekran kartı al.

Anakartın PCIEx desteklemiyor. PCI dediği seskartı, faxmodem falan filan takılan beyaz yuvalar.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...