Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İki gündür yazılmadığı için devam edemedim bana sölediği hata aynen bu yüklemeyi tamamladıktan sonra: There was an error applying the upgrade. ve oynayamıyorum battle.netten.1.7 sanırım benimkinin versiyonu acaba napıcam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 "details" tarzı bişi olması lazım.. orda error neymiş baksana..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 version 1.20 ye gecmek lazim bnetten oynamak icin. onun icinde komple patchi cekmen lazim bnet in sitesindeki. disardan cektigin patchler bazen uygulanamayabiliroy banada olmustu baska biryerden cektim calisti. 1.19 dan 1.20 ye gecis patchini cektiysen versiyonun 1.17 ise calismaz:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar