Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: screamer, 05 Ekim 2005 23:27 tarihinde demiş ki: Oyuncular çok dengesizce hazırlanmış ayrıca oyun ÇoooKKKK Basit oyunu alır almaz yaptığım 10 superstar sevyesindeki maçı kazandım ( En sonunda sinirim bozuldu Bobcats-Spurs yaptım ) Bazı oyuncular Çoook abartı ; Lebron ne yaptı da T-Mac ın önüne geçti.Ea Sports Lebron a sponsor mu oldu. Tek böbrekli A.Mourning Igoudola mıdır nedir nasıl olurda Ben Gordon dan daha iyi olur. Bogut kimdir nedir daha ne halt yiyebilceği belli değil basmışlar puanı Doug Christie naptıda koca sene boyu 71 puanı hak etti aynı zmanda Kenyon Dooling de Clifford dede ve Dale Davis dede öldü ölücek adamları Memo hatta Krstic den daha iyi yapmışlar ve hatta All-Star Magloire ile aynı sevyedeler anasını satayım Bilgin Gökberk mi hazırlıyor bu rakamları. S.Francis ve Van exel neden 2 numara göz var nizam var adamlar zaruriyetten 2 numara oynuyorlar Mashburn+Reggie emekli oldu ama güzelim oyun onları gösteriyor üstelik Mashburn aslanlar gibi görsen adam dizinden hiç sakatlık geçirmemiş gibi tavşan gibi hoplayıp zıplıyor. Hido ne yaptıysa heriflere yaranamıyor fantasy draft yapsan adam 12. sıradan seçiliyor. S.Nash bir sezonda nasıl 30 sayı ortalama ile oynar yuh yani MIP ödülü Webber a veya Ben Wallace a mı verilir ne kadar Saçma. Redd in ırzına geçmişler tahminen Cavs a gitmediği için yaptılar yoksa Cavs daki her oyuncuya +10 puan vermişler gibi Josh Smith bir smaçla mı 80 i hak etti o zaman Hido nun A.Walker üzerinden bastığı smaç için bile +15 puan verilmesi lazım. Neden son takaslar yapılmamış neden Zaza Orlando da Finley Dallas da Daha sayamayacağım zilyon tane saçmalık var. Bu adamlar neden yıllarıdr Mid-Level i koymuyorlar onun yerine saçma sapan bir ton şey kullanıyorlar. Dynasty modu insanı Gm olmaktan usandırıyor. Halen 1 orta sevye + 2 dandik oyuncuyla bir adet super-star alınabiliniyor. Halen Menu lar insana cehennem azabı yaşatıyor. Burdan Konami ye yalvarıyorum bir adet basketbol oyunu yapsınlar. öncelikle screamer sölediklerine katılmıyorum. 1-LeBron şu anda nba de parmakla gösterilen 5 oyuncu arasında.Tmac de oyunda zaten 2si aynı sayılır 2-Igoduala ya gelince çok yetenekli bir oyuncu çok atletik bir yapısı var.Geçen sene çok iyi oynadı.Oyunda ben gordonla aralarında fazla fark yok.Atletikliği sayesinde daha fazla puan almış. 3-Mashubrn-Reggie oyunda olmasa üzülürdüm.Bu arada adamlar ne yapsın mashburnı sakat mı yapsınlar oyunda. töbe 4-Hido da biraz haksızlık yapmışlar doğru gücü normal hakkediğini almış.3 lüğünü iyi yapmışlar o da normal.kalkıpta adama 80 vericek halleri yokya. 5-Micheal Redd oyunda 3 senedir nerdeyse aynı puanda.Çünkü bi çıkış yakalıyamadı. 6-Steve Nash in yetenekleri ortada az bile yapmışlar adamı 7-Josh Smithin dunkını 99 yapmaları lazımdı zaten onun dışında jumping ve block özellikleri olan bir oyuncu normal yapmışlar 8-Son takaslar oyun artık yapıldıktan sonra takas gerçekleşti.finleynin transferi daha 2 haftaya kadar belirgin değildi. 9-Nba live 2006 çok başarılı bi oyun olmuş.Sadece biraz basit.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1-LeBron önce adam olsaydı da Leader olduğunu gösterip takımı play off lara soksaydı.İsterse 30 sayı ort tuttursun takım üzerinde bir dwayne wade in yaptığı etkiyi veya Duncan ın yaptığı etkiyi yapamadı şu ana kadar.(bknz:J-Mac olayı)(bknz:Gooden olayı).Unutmayalım ki Jordan ın takımında da Rodman gibi psikopat şahsiyet vardı ona rağmen şampiyon oluyorlardı.Bu daha play-off a çıkaramadı en azından 90 civarı verilip dynasty de 1 2 sene içinde abarması sağlanabilirdi. 2-Igoduala nın potansiyeli olabilir ama bunu Dynasty de 3 sezon sonra gelişerek gösterebilir kısacası score lar potential e göre değil ability e göre veriliyor. 3-Mashburn u yapmasınlar adam iptal oldu yok artık oraya retired ibaresini ekleyip maaşının salary de artık yer almadığını gösterebilirler veye illa iyleşme umudu varsa Amnesty i koyup onu fırlatmamazı sağlayabilirlerdi.Ama standart hiç bir gm olayının olmadığı nba live serisi amnesty de koymayı gerek görmemiş.Anca daha aşıp coşmuş smaç bassın oyuncular.Smaç basınca şov yapsınlar falan filan. 4-Bende Hido ya 80 versinler demeyiroum ama bütün sezon yedekten gelip 14 syı ort. tutturmuş bir adamada 65 verilmez üstelik maç basşına 10 sayı bile atamaış Josh Smith gibi bir losera 80 verilirken. (bknz:İnsaf) 5-Bknz playoff bknz Redd.takımını play off a çıkardı üstelik adam gibi uzunları bile yokken. 6-S.Nash yetenekli ama si.seler bir sezonda 30 sayı ort. yapamaz.(Bknz:Yok artık Lebron James) 7-Josh Smith isterse havada 1080 derece dönsün adam değil şu an. 8-Oyunu geciktirebilirlerdi aceleleri yoktu.Kasım a kadar bekleyebilirlerdi ki üstelik rakipleri bile yok. 9-Bu Nba gördüğüm en başarısız Nba.halen ilk Nba live 96 yı nasıl oynadığımı biliyorum.Bu onun yaptığı etkiyi hiç yapamıyor.Hatta yarısını bile yapamıyor çünkü yeni bir halt diye sadece yar. antrenör falan sunuyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ersan la cenk yok mu yoksa bana mı öyle geldi + oyun bayık ai ile top kapmak çok kolay all star maçı yaptım all star seviyesinde maç 110-60 bitti ben yendim ve iverson 20 tane top çaldı t-macden top kapmak bu kadar kolay mı?[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Valla bakıyorum Vince CARTER'a oynarken babamın oglu gibi :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Beyler bu güzel pasları nasıl atıyoruz? Hani tanıtımda çıkıyodu ya. Nash, Parker fln?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 kontrollere baktığında freestyle trigger diye bi tuş göreceksin,o tuşa basılı tutup başka bi tuşa (şut,pas vs.) bastığında atıyor.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 beyler bu arada gören oldu mu bilmiyorum ama free agent larda ibrahim kutluay var not:oyun sıkıyor belli bi süre sonra[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kombineler çok . Multi bi turnuva ayarlayalım :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 evet evet bi turnuva yapalım gerçi eziceksiniz beni '05 deki gibi all-starı anca yenebiliyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 AY LAV DİS GEYM :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal| Mail | : [email protected]| Radio | : Wj ErgenekoN| Forum | : InsightInsight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bişey sorucam freestyle triggerı nası kullanıcaamı biri anlatabilir mi? gamepad falan mı gerekiyo kullanılabilmesi için? klavyeyle olmuyomu? hayır paso turnike atıyo bu adam deliricem[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 freestyle trigger tuşuna basılı tutarken pas/switch player,şut/sabit durma,block,dunk/top çalma tuşlarından birine basıyosun zaten gerisini adam yapıyo.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Beyler acil lazım. 2 Cd'li NBA 2oo6'da crack nerde ?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 2004' nba inden sonrası gerçekten ama gerçekten çok gereksiz bence.. o kadar sıkılıyorum ki oynarken..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 crack'ini bulan varsa ozel msjla banada linkini verebilirmi aradim bulamadimda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Cracki yok sanırım daha clonecdsi var öyle oynuyorum ben.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mlb Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 crack değilde sanalcd rom kuruosunuz zatenm cd içinde notepadde yada bi şekilde anlatmıştır... bence oyunun tabiri caizse .boku çıkmış neden çünkü star oyuncular aşırı abartı hayattlarında denemedikleri hareketleri 5 kişi üstünden yapıolar bence çok abartı he bu oyunmu eet oyun o zaman oynayalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Oyun zevklı ama cooook buyuk sacmalıklar var... 1-Bazı adamları geregınden fazla abartmıslar.Geregınden fazla puan vermısler.Andre İgudola nası 83 puan alıyo ılk gordugumde beynımden vurulmusa dondum...bunun gıbı bı suru oyuncu var. 2-Eskı oyunlarda en cok hosuma gıden hareketlerın basında olan post up ı bı turlu beceremedım cıkardılarmı acaba cıkardılarsa yuhh yane. 3-Blok koymak cok zorlasmıs(tmm eskı oyunlarda cok abartılıydı blok ısı ama bu oyunda bellı baslı adamların dısında kımse adam gıbı blok koyamıyor.Nash,parker gıbı 1.80 lık adamlar her ne kadar turnıkede karsınısa cıkan uzun odun olsada Chrıs Mıhm dahı olsa o kadar rahat turnıke atamaması lazım. 4-Smac olayını sacmalamıslar.Hıghflyler lar resmen hasur husur her yerden herkesın ustunden her sart altında basıyorlar.Tmm atletık olabılırsın ama bu kadarı da fazla yane penetreye baslayıp sorada serbest atıs cızgısının bıraz onunden 2 tane uzunun ustunden ense vurmak ne demek????sorada 2 uzun de yerlerde....En sacması da su adam smaca kalkıyor sonra karsısına cıkan kım olursa olsun cok cusselı bırı dahı olsa fızıksel temastan oturu kesınlıkle dengesını kaybetmeden sankı onunde kımse yokmus gıbı basıyor. 5-Son takaslar yok... 6-Sut olayını cok kolaylastırmıslar.Kobe,T-mac falan superstar a karsı da oynasan farketmıyor adamlar kesınlıkle kacırmıyorlar.Fade-away el ustunden falan kacırmıyo adamlar. 7-Ribaundlar hele en sacması sırf rıbaundu cok ıyı dıye ornegın top senın uzerıne duserken Ben Wallace 3 metreden sıcrıyo rıbaunda ve senın ustunden cekıyo...Bırcok uzun rıbaund ozurlu tmm ıyı rıbaundcu olabılırsın ama rıbaundda duracagı yerı bıle bılmeyen uzunlar yapmıslar.Lakers la oynayanlar bılırler :) 8-Sut tan once fake atıyorum sonra suta kalkıyorum ama adam elını bıle kaldırmıyo sutu engellemek ıcın.[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lol! güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar