maxrep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Selam. Bildiğim kadarıyla Pre-order yapanlara bugün açılacaktı. Yapanlar/başlayanlar isimlerini bildirsinler ve gezinelim şu diyarda. Launchpad de de gözükür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet herkes yazarsa iyi olur hatta bir grup kurar questleri beraber yapariz ben saat 5.30 dan sonra Cehaiy ile mustafarda olmaya calisacagim -eclipse- [Bu mesaj Sylian tarafından 25 Ekim 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu gün alırsam ve ya 1 Kasım'a kadar herhangi bir gün alırsam pre-order avantajlarından yararlanır mıyım ? (off keşke ilk hafta alsaydım unuttuk işte almayı kaldık :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cehaiy abi biraz daha sonra gitsen oraya biz guild olarak gece gideceğiz istersen bize takıl 5 jedi olacağız orada 10 gibi falan bütün missionları yapacağız bir günde rahat edelim diye :)[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben pre-order yaptim gelmistir insallah birlikte yapalim questleri iyi olur hakkaten[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben pre orderla aldım ama ekran kartım yandığı için giremiicem:([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende varım...[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tamam harun size katilayim o zaman =D zaten bu gidisle serverlar saat 10 dan once acilmiyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben de varim..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bnde gelirmm [Bu mesaj chimera-tr tarafından 25 Ekim 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 server acilinca herkez gelecek anlasilan :D bu cuma veya cumartesi eventi yapalim yaa rebel ve impler kardeslik sekli yapalim mustafar cikarma yapalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 iyi. beyler mop da bulusalim. rast gele !![signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Netcafe, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P SOE'nin tüm oyunlarını oynayanların arasında üstün zeka ödülüne layık görüldünüz :D EHuhe şaka[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Netcafe, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P cok yaratici bi fikir.. yarildm okurken[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 loll senin ne işin var oralarda otur sınavlara çalış :) tatile götürcem seni bi geçsin bu yıl :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkadaşlar total expansion alsak obiwanda açılır mı? emp divided var zaten..yoksa sadece jtl ve row mi açılıyor? ayrıca bu obi wan ne kadar..diğer expansionları içeriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 obiwan diğer expansionları içermiyo fiyatı 29.99 (30 diil!!) total exp ile rotw ve jtl geliyo total exp www.ebay.co.uk da min.15 euro dan satlılıyo [signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye [Bu mesaj Gwindon tarafından 27 Ekim 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar