Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obi-Wan Trial Expansion

maxrep

Öne çıkan mesajlar

cehaiy abi biraz daha sonra gitsen oraya biz guild olarak gece gideceğiz istersen bize takıl 5 jedi olacağız orada 10 gibi falan bütün missionları yapacağız bir günde rahat edelim diye :)[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi)
[b] "Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

ben pre-order yaptim gelmistir insallah birlikte yapalim questleri iyi olur hakkaten[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

ben pre orderla aldım ama ekran kartım yandığı için giremiicem:([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

server acilinca herkez gelecek anlasilan :D bu cuma veya cumartesi eventi yapalim yaa rebel ve impler kardeslik sekli yapalim mustafar cikarma yapalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P

SOE'nin tüm oyunlarını oynayanların arasında üstün zeka ödülüne layık görüldünüz :D EHuhe şaka[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 26 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
evet mustafarin en akilli kisileri olarak bir doc bulduk ve lavlarin ustunden kosu yarismasi yaptik :D olmeden gecen 1m Alacakti Buffimi Yiyiceklerimi Armorumu Falan Herseyimi Yaptim Kosturmaya Basladim Evet Lavlardan Gectim Ama Yanmaya Devam Ettigimi Fark Ettim :P Cm Ve Doc Arklar Kendi Healim 15 Dakka Sonra Kurtuldum :P

cok yaratici bi fikir.. yarildm okurken[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

loll senin ne işin var oralarda otur sınavlara çalış :) tatile götürcem seni bi geçsin bu yıl :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

obiwan diğer expansionları içermiyo fiyatı 29.99 (30 diil!!)
total exp ile rotw ve jtl geliyo
total exp www.ebay.co.uk da min.15 euro dan satlılıyo [signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 27 Ekim 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...