Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu aşktada öyle değilmi İki tarafında istekleri olur onları almaya çalışır tek taraflı olursa bu platonik olur[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben değilim be inanıyorum yani. materyalist dünyadan baya bi uzağım ben. Dost için çiğ tavuk hatta kuş griplisi bile yenir[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aşk da bunun hafif hormon topping konmuşu. Ya böyle basit basit betimlediğime bakmayın, ikisi de gayet karışık ve zor kavramlar, iki saniyede çözemezsiniz, ancak en basit halde böyle yani...[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Materyalist dünya diyorum. Dünyada duygular kolay anlaşılır değil. Zaman ve emek harcamak gerekiyor. Bazen yaşanmadan bilinmiyor.[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: fede, 27 Ekim 2005 01:22 tarihinde demiş ki: ben değilim be inanıyorum yani. materyalist dünyadan baya bi uzağım ben. Dost için çiğ tavuk hatta kuş griplisi bile yenir Mesela senin marketing'den fazla anlamadığın ortaya çıkıyor burda:P Malını fazla ucuzdan satıyorsun, dolayısıyla elindeki mal gerçek değerinden gitmiyor, dolayısıyla vazgeçilmesi kolay oluyor. (Yani dostluğunun değeri bilinmiyor verdiğin fazla değerden gibi bir şey.)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Antimodes52, 27 Ekim 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Alışveriş ne zaman durur da tek taraflı alıma veya verime dönüşürse o an dostluk da biter zaten. bi bakıma haklısın hoca ama yeri geldiinde o alışveriş tek taraflı olur.ama bu sürekli olursa dost sandığın kişiler dost um deilmiş bnm arkamdan vurdu dersin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yapma işte söle be hocam. Dostlukla marketing bir mi. İki insanın gözlerinin içine bakarak birbirini anlaması. hiç bişey sölemeden derdini paylaşması. Karşılıksız bişeyler beklemesi vs . bunlar yok marketingte. Dostluk çok başka bişey. En az aşk kadar karmaşık[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dostluk gercekten dedıgınız gıbı acayip bişey ya dost dıe bı kelıme yok bence çünkü dostlukta öle bi hale gelıorsunuzkı aile oluor o bana göre benım dostum yok ailem var dıyebılırım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 şu allahın tuzlasında yurtta 2 senedir intihar etmediysem o da arkadaslarım sayesindedir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 eet dostluk cok onemlı cok zor kazanılıo ama kolay kaybedılıo kaybetmeden değerını bılmek lazımmm ıykı warsınız canım dostlarıımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Dostu olması harika bişey insanın. Ben dostlarıma bi kızarkadaşımdan daha çok değer veririm. Çünkü onlar kalıcı. Evlenince bile aynı mantık olmalı çünkü eşinle kavga edince gideceğin yer ya meyhane ya dostun. (Ya da dostunla beraber meyhane :)) Bi de kız dostum olsa ne güzel olcak. Daha dün dost sandığım kızların aslında benden tiksindiğini öğrendim kendi ağızlarından :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar