Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostluk ne kutsal birşey

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

said:
fede, 27 Ekim 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
ben değilim be inanıyorum yani. materyalist dünyadan baya bi uzağım ben. Dost için çiğ tavuk hatta kuş griplisi bile yenir

Mesela senin marketing'den fazla anlamadığın ortaya çıkıyor burda:P Malını fazla ucuzdan satıyorsun, dolayısıyla elindeki mal gerçek değerinden gitmiyor, dolayısıyla vazgeçilmesi kolay oluyor. (Yani dostluğunun değeri bilinmiyor verdiğin fazla değerden gibi bir şey.)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 27 Ekim 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
Alışveriş ne zaman durur da tek taraflı alıma veya verime dönüşürse o an dostluk da biter zaten.

bi bakıma haklısın hoca ama yeri geldiinde o alışveriş tek taraflı olur.ama bu sürekli olursa dost sandığın kişiler dost um deilmiş bnm arkamdan vurdu dersin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

yapma işte söle be hocam. Dostlukla marketing bir mi. İki insanın gözlerinin içine bakarak birbirini anlaması. hiç bişey sölemeden derdini paylaşması. Karşılıksız bişeyler beklemesi vs . bunlar yok marketingte. Dostluk çok başka bişey. En az aşk kadar karmaşık[signature][hline]Anywhere but Nowhere..
Burayı seviyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

eet dostluk cok onemlı
cok zor kazanılıo ama kolay kaybedılıo
kaybetmeden değerını bılmek lazımmm
ıykı warsınız canım dostlarıımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Dostu olması harika bişey insanın. Ben dostlarıma bi kızarkadaşımdan daha çok değer veririm. Çünkü onlar kalıcı. Evlenince bile aynı mantık olmalı çünkü eşinle kavga edince gideceğin yer ya meyhane ya dostun. (Ya da dostunla beraber meyhane :)) Bi de kız dostum olsa ne güzel olcak. Daha dün dost sandığım kızların aslında benden tiksindiğini öğrendim kendi ağızlarından :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...