Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gece olmuş benim kafam biraz güzel dostlukları düşünüyorum hepsi hayatımıza renk katmıyormu zor anlarımıza koşmuyormu iyiki varsınız dostlarım Sizde dostluk hakkında iki çift kelam edin bakalım[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 rakı + kavun + bir hoş dost muhabbeti daha ne isterimki....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yaa arkadaş yemin ediyorum sevgili kadar kutsal bişeydir dostluk eğer sahisini yapabiliyorsanı Ailenize açamayacağınız konuları kimlere açacak kimlerle maceralara tehlikelere atılacak kimlerle hoş bi rakı masasında katıla katıla gülecek kimlerle ilk deneyimlerinizi tadacaksınız Dostluklarınızı bir kız/erkek uğruna zedelemeyin dostluklar kutsaldır kolay bozulur zor elde edilir[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Haklısın. Elimizde tutmamız gereken yegane şeyler dostlar. yangında 1. kurtarılacaklar gibi birşey. Dostun varsa herşeyin var aslında... Fazla saçmalamadan mesajımı gönder butonuna basayım bari..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ginaly, 27 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: rakı + kavun + bir hoş dost muhabbeti daha ne isterimki.... hocam bravo valla. bizde bunu yaparız arklarla beraber hep bar club fln yalan.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Barmış piyasaymış hepsi yalan ortam gerçekler içki masasında parklarda belli oluyo barlarda kız peşinde erkek peşinde satış rekorları türüyo Zaten bi söz vardır Neresi kötüymüş sarhoş olmanın ben hep ayıkken kaybettim[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dostluk zor zamanınızda dostunuzun yardımınıza koşmasıdır der benim sıkışık zamanımda benimle proce kastıran hiredgun a ve diğer ödevimi seve seve yapan james e selam ederim efendim :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ginaly, 27 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: rakı + kavun + bir hoş dost muhabbeti daha ne isterimki.... Abi tamamen katılıyorum. Budur yani.. Bir de bana maildan güzel birşey geldi. Zaten 2 kere okuyup bitirdiğim kitaptan çok güzel bir alıntı yapmışlar: (Şu Çılgın Türkler) >>>SU ÇILGIN TÜRKLER KiTABINDAN ALINTI >>> >>>Savasin en kanli gunlerinden biriydi. >>> >>>Asker en iyi arkadasinin az ileride, kanlar icinde >>>yere >>>dustugunu gördü. >>>insanin basini bir saniye siperden cikaramayacagi >>>gibi bir >>>ates >>>altindaydilar. >>> >>>Asker tegmenine kostu hemen: >>>Komutanim, bir kosu arkadasimi alip geleyim mi? >>>''Delirdin mi?" der gibi bakti tegmen... >>>Gitmege degmez oglum, arkadasin delik desik olmus. >>> >>>Buyuk >>>olasilikla >>>ölmustur bile. Kendi hayatini da tehlikeye atma >>>sakin! >>> >>>Ama asker o kadar israr etti ki, tegmen izin vermek >>>zorunda >>>kaldi. >>> >>>Peki, dene bakalim! >>> >>>Asker yogun ates altinda firladi siperden ve mucize >>>eseri, >>>arkadasinin >>>yanina kadar gitti, yarali arkadasini sirtlandigi >>>gibi >>>tasidi. Birlikte >>>siperin icine >>>yuvarlandilar. >>> >>> >>>Tegmen kosup yaraliya bir goz atti ve nefes nefese >>>bir >>>kenara yikilmis >>>askere döndu: >>>Sana hayatini tehlikeye atmaya degmez, dememis >>>>>>miydim! Bu >>>zaten ölmus... >>>Degdi Komutanim, degdi! dedi asker. >>>Nasil degdi, arkadasin zaten ölmus, görmuyor >>>>>>musun? >>>Gene de degdi komutanim, cunku yanina vardigimda >>>henuz >>>yasiyordu... >>> >>> >>> >>>Ve onun son sözlerini duymak, dunyalara bedeldi >>>benim >>>icin... >>>Ve, hickirarak, arkadasinin son sözlerini >>>tekrarladi: >>>"Gelecegini biliyordum!" >>> >>> >>> >>>GELECEGINI >>>BILIYORDUM! >>> >>>Kalbimizde "arkadaslik" denilen bir mucize var. >>>Nasil >>>oldugunu, nasil >>>basladigini bilemezsiniz. >>>Ama bunun ozel bir armagan oldugunu, Allah'in bir >>>lutfu >>>oldugunu bilirsiniz. >>> >>>Gercekten de arkadaslar nadide mucevherlerdir. >>>Yuzunuzu guldurup, basarmaniz icin cesaret verirler. >>>Sizi dinlerler ve kalplerini acmaya >>>hazirdirlar. >>> >>>Bugun arkadaslariniza, onlarla ne kadar >>>ilgilendiginizi >>>gosterin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 dostlar güzel bi de dostluğun kıymetini bilmeden dostlarını satan insanlar var..[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne dene bilir abi çok kötü oldum ztn 1 kere eni ii dostumu kaybetmek gibi bi hata yaptım.off dokunsanız ağlıcak gibiyim:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 red senle aynı duygularımız heralde yaa. Ulan ben haklıyım adam beni sattı ama gidip barışasım geliyo valla.[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Affet affetmesine de...o senin yüzüne bakabilio mu?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende yakın arkadaşımla küs pozisyonundayım ve adamla yaşadıklarımız geliyoki keşke yapmasaydım diyorum :([signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Dynun, 27 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Affet affetmesine de...o senin yüzüne bakabilio mu? bakıyo ya pişkin pişkin. tualette görüyoz mesela giriyo tualete ben yolumu değiştiriyom. yanındaki it de salak salak yüzüme bakıyo bazen çok değil. geçen ikisini de rüyamda ağzından burnundan kan getirene kadar dövdüm. korkuyorum bişey yapcam diye[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Bobmarley, 27 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Bende yakın arkadaşımla küs pozisyonundayım ve adamla yaşadıklarımız geliyoki keşke yapmasaydım diyorum :( aynen yoksa ben senmiyim?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sen neden küstün arkadaşınla[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 slk sebeplerden hiç sorma:([signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Alışveriş hep bunlar. İnanmayın.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne güzel yaşıyodum ya eski konular açıldı gene off[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Antimodes52, 27 Ekim 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Alışveriş hep bunlar. İnanmayın. neye inanmayalım?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dostluğa. Yok yok kutsallığa. Yok ikisine de inanmayın.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yapma antimodes ya.. kız için sattı beni adam yeminle bütün kızlardan soğudum. Bu dünyada dostun olmazsa yaşayamazsın ( manevi açıdan )[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yaşamadıysan inanma demen normal yada bir satışa uğradıysan Elbet olacak bunlar aşktada satış var aşkadamı inanmayalım dostluktada olacak elbet[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sen inanmamaya dvm et bigün belki sende inanmaya başlarsın.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hepimiz bencil bireyleriz. "Dostluk" bir alış-veriş şeklidir. Sosyal bir hayvan olan insan bu alış-verişi süsliyip püsliyip piyasaya dostluk diye sürmüştür. Alışveriş ne zaman durur da tek taraflı alıma veya verime dönüşürse o an dostluk da biter zaten. Yanlış anlamayın, herkes fesat çıkar peşinde falan demiyorum. Herkes çıkar peşinde ama bunu bilmeden içgüdüsel olarak yapıyor, niyetin kötü olması gerekli değil.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar