Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de bikaç resim gösterebilir mym?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed

[Bu mesaj Dynun tarafından 29 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Jinni, 29 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Pek çoğu gayet güzel...

Eline sağlık

ah, bunu "çok şahane afrika fotğrafçısı"ndan duymak gusel..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 29 Eylül 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
Güvercinin kanatlanıp kalktığı an ki foto çok güzel gerçekten.

+1[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Mesaj tarihi:
son 3 ü hariç hepsine baktım (nedense onlar yükleyemedi) arada gerçekten çok güzel fotoğraflar var ancak, arada sıradan fotoğraflarda var :) ama doğru yola gidiyorsun, eminim daha iyi olacaksındır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahanda şurda manzara var çekem demiyip gördüğün pek cok sade şeyi güzel çekmişsin makaslar yada caybardagı gibi bu sanırım kabiliyetini ve hayalgucunu gosteriyo gercekten iyisin[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
yorumlar için tesekkurler..

siradan fotola..dogrudur.. ilk heyecan koyduk iste ama simdi bana da bicogu banal geliyor.

bikaç foto çekiyim de yeniliyim onları..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Mesaj tarihi:
bence fotolarin -cogu- hos. hali hazirda baktigimiz heryerde bulunan cizgileri (musluklar, lambalar,merdivenler vs) cok guzel kullanmissin ve objektifine yansitmissin. ellerine saglik.[signature][hline]- psidø -

[Bu mesaj psi tarafından 18 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 29 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :)

Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim..[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Mesaj tarihi:
said:
cursed_one, 27 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim..

yorumun için thnx cursed_one..
>cast remove curse on cursed_one
bad command of file name![signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
  • Yeni Oluştur...