wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 www.ozgurceyasarken.com flash 6.0 ve IE browser ister sorry :( oradaki resimlerden 0, 1, 32, 36, 38, 44 ve 53 Canon 300D + photoshop kullanıldı. yorumlarınızı alabilirsen sevinirim. [Bu mesaj wintermute tarafından 29 Eylül 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed [Bu mesaj Dynun tarafından 29 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 thnx. bazı fotolar evet.. ben de gösteresim gelmiyor. (o yuzden bizzat numara verdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Güvercinin kanatlanıp kalktığı an ki foto çok güzel gerçekten.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Pek çoğu gayet güzel... Eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Jinni, 29 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Pek çoğu gayet güzel... Eline sağlık ah, bunu "çok şahane afrika fotğrafçısı"ndan duymak gusel..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 fena diiller. ;)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: horacegoesskiing, 05 Ekim 2005 16:19 tarihinde demiş ki: fena diiller. ;) eyvalla horas[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 acilmiyor bende israrla[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 flash 6.0 ve IE istiyomuş Wen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Janitschar, 29 Eylül 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Güvercinin kanatlanıp kalktığı an ki foto çok güzel gerçekten. +1[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben flashını beğendim eheh :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 son 3 ü hariç hepsine baktım (nedense onlar yükleyemedi) arada gerçekten çok güzel fotoğraflar var ancak, arada sıradan fotoğraflarda var :) ama doğru yola gidiyorsun, eminim daha iyi olacaksındır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahanda şurda manzara var çekem demiyip gördüğün pek cok sade şeyi güzel çekmişsin makaslar yada caybardagı gibi bu sanırım kabiliyetini ve hayalgucunu gosteriyo gercekten iyisin[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yorumlar için tesekkurler.. siradan fotola..dogrudur.. ilk heyecan koyduk iste ama simdi bana da bicogu banal geliyor. bikaç foto çekiyim de yeniliyim onları..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence fotolarin -cogu- hos. hali hazirda baktigimiz heryerde bulunan cizgileri (musluklar, lambalar,merdivenler vs) cok guzel kullanmissin ve objektifine yansitmissin. ellerine saglik.[signature][hline]- psidø - [Bu mesaj psi tarafından 18 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzel olmuşlar hepsine bakamadım ama o lambalı olan güzel loliness mı öle bişey[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 4 numaraya bittim ben. Sufer ya.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Dynun, 29 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki: coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :) Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim..[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Wendigo, 08 Ekim 2005 17:23 tarihinde demiş ki: acilmiyor bende israrla senin pc'de sorun var..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: cursed_one, 27 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim.. yorumun için thnx cursed_one.. >cast remove curse on cursed_one bad command of file name![signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar