Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben de bikaç resim gösterebilir mym?

wintermute

Öne çıkan mesajlar

coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed

[Bu mesaj Dynun tarafından 29 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son 3 ü hariç hepsine baktım (nedense onlar yükleyemedi) arada gerçekten çok güzel fotoğraflar var ancak, arada sıradan fotoğraflarda var :) ama doğru yola gidiyorsun, eminim daha iyi olacaksındır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence fotolarin -cogu- hos. hali hazirda baktigimiz heryerde bulunan cizgileri (musluklar, lambalar,merdivenler vs) cok guzel kullanmissin ve objektifine yansitmissin. ellerine saglik.[signature][hline]- psidø -

[Bu mesaj psi tarafından 18 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Dynun, 29 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
coguna baktim galerinin. Kalitene (eger yapmissan) manipule isine lafim yok :) guzel fotograflar var fakat bazilari sadece foto olmaktan oteye gidememis...devam diyorum :)

Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim..[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_one, 27 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
Inanılmaz hoş ve güzel fotoğraflar var hakikaten ama bazılarının sadece foto olmaktan öteye gitmemiş olması fikrine katılamadan edemeyeceğim..

yorumun için thnx cursed_one..
>cast remove curse on cursed_one
bad command of file name![signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...