Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oda güzel napacas şimdi ?

Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

Bence çok fazla kaptrma kendini sevgilisi olduğu haldebu tavır içindeyse kız bugün onu bırakıp senle bişeyler paylaşmaya başlasa bile ona tamamen güven içinde olabilicek misin ya bi gün banada aynı şeyi yaparsa diye düşünmücek misin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 25 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Konuya hemen geçeyim sinirlerim alt üst vaziyette...Bir kız war oturduğumuz yerde...Kızla pek muhabbetimiz yoktu konuşmaya başladık bir süre sonra ve aradan 1 ay geçti muhabbet koyulaştı derken kızdan hoşlanmaya başladım...Kızda arkamdan çok tatlı çocuk işte cart curt çıktığı warmı kaça gidiyo diye sorular sordu bende dedim tamamdır iş...Ama oda nesi çıktığı warmış neyse bunuda sallamadım düşünüyorum şimdi kızla konuşsammı konuşmasammı ? Akıl verin bana ne olur... :roll:

o kadar düşme ya..sevgilisi varmış seni soruyo onun sevgilisi olsam çekip vururum tabi eğer kendisi için soruyosa..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 25 Ekim 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
Konuya hemen geçeyim sinirlerim alt üst vaziyette...Bir kız war oturduğumuz yerde...Kızla pek muhabbetimiz yoktu konuşmaya başladık bir süre sonra ve aradan 1 ay geçti muhabbet koyulaştı derken kızdan hoşlanmaya başladım...Kızda arkamdan çok tatlı çocuk işte cart curt çıktığı warmı kaça gidiyo diye sorular sordu bende dedim tamamdır iş...Ama oda nesi çıktığı warmış neyse bunuda sallamadım düşünüyorum şimdi kızla konuşsammı konuşmasammı ? Akıl verin bana ne olur... :roll:

o kadar düşme ya..sevgilisi varmış seni soruyo onun sevgilisi olsam çekip vururum tabi eğer kendisi için soruyosa..

biraz yawaş fionacım ;)[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım
Sosyal ağlarda paylaş

said:

kardeşim kalede kaleci var diye şut çekmiyecek miyiz ? böyle saçma şey olmaz, nerden biliyosun sevgilisi için hayatımın aşkı diye düşündüğünü, yada sevgilisinin onun için ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence konuşma..Başka biriyleyken cıktıgı kişiden tatlı bi cocuga bakan hatun kişi..Seninle beraberkende bi ortamda sen olmadıgında senden daha tatlı birini buldugu zaman onada aynı muabbeti yapacaktır..Kızları annamak mümkün değil hepsi kafayı yemiş...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 25 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
oda güzelse güle güle otur.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999dokuzdoksandokuz

*!yarılır*[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda bir kere aşık oldum(kısa süre önce) 2 hafta çıktık sonra daha yakışıklı bir çocuk için terkedildim aylarca içten içe sarsıldım yıkıldım şiir miir yazdım hele çıktığımız sürece gitgide nedense uzaklaşması çok berbattı

benden daha yakışıklı biri için beni terkeden bi kız için değmezmiş hiç değmezmiş diyorum şimdi

Gigabyte ın yol yakınken topuklaması dileğiyle[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...