Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oda güzel napacas şimdi ?

Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

Konuya hemen geçeyim sinirlerim alt üst vaziyette...Bir kız war oturduğumuz yerde...Kızla pek muhabbetimiz yoktu konuşmaya başladık bir süre sonra ve aradan 1 ay geçti muhabbet koyulaştı derken kızdan hoşlanmaya başladım...Kızda arkamdan çok tatlı çocuk işte cart curt çıktığı warmı kaça gidiyo diye sorular sordu bende dedim tamamdır iş...Ama oda nesi çıktığı warmış neyse bunuda sallamadım düşünüyorum şimdi kızla konuşsammı konuşmasammı ? Akıl verin bana ne olur... :roll:[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bi konuş derim,eğer kız kem küm yapıyorsa senden hoşlanmıyor veya da farklı nedenlerden korkuyor (sevgilisi gibi.),ama olumlu konuşursa sende açıl biraz kıza karşı,konuşma şeklini ve tavırlarını değiştir.Ama şurda kendimce bi noktaya değinmek istiyorum kızın çıktığı varsa ve kız bana birazda olsa cilve yapıyosa ben birşey yapmam.Sevgilisinin açısından bakarım duruma veya bu duruma bende düşebilirim o kızla çıkarsam eğer diye,bu durumlar çok ince meselelerdir ve karşı taraf güvenilir olmaz...Gene senin bileceğin iş ama unutma deli kanlı adamada yakışmaz çıktığı olan bi kıza iş atmak...(= heeyt be ne konuştum öle...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Sosyal ağlarda paylaş

konuşma.sevgilisi var işte.
ben böyle durumlarda direk kendimi sevgilisinin yerine koyarım kendimi nedense.ve ona acırım şöyleki;kız arkadası baskasını soruşturuyo.belkide cocuk ona deli gibi aşık..
off saçma biliyorum ama ben böyleyim[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 25 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
oda güzelse güle güle otur.

ehehe:)

bence konuşma çünkü diyelim kız seninle çıkmaya başladı sevgilisinden ayrıldı
sonra bi çocukla tanışıcak ve çocuk tatlı olucak
ki siz hala çıkıyorsunuz
sonra çocuk dicek tamam bu kız benden hoşlandı ama sevgilisi var amaaan neyse dicek ve sevgilinle konuşucak
sonra olay başa dönücek

tabi bu dediklerim olmayadabilir ve siz çok mutlu olursunuz ama bi bakıma senin yüzünden ayrılmış olurlar

şimdi düşün:risk almaya değer mi sence? :)[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 25 Ekim 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
@jacapo yahu o yazının başıda vardı
baş kısmında anlattıklarıma göre risk alamaya değer mi diye sordum:)

yoksa tabi risk alamaya değer!

işte değer mi değer gerisini niye karıştırıyosunuz ki :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 25 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
said:
lilynessy, 25 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki:

şimdi düşün:risk almaya değer mi sence? :)

hayatını risk almadan yaşarsan boş yaşarsın bence ve de aşk risk almaya değecek bişey

aşk risk almaya değer ama eşşeğini çok sağlam bir kazığa bağladığın ya da bu tür seyleri kafana takmadığın durumlarda gecerlidir bu durum..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...