Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuya hemen geçeyim sinirlerim alt üst vaziyette...Bir kız war oturduğumuz yerde...Kızla pek muhabbetimiz yoktu konuşmaya başladık bir süre sonra ve aradan 1 ay geçti muhabbet koyulaştı derken kızdan hoşlanmaya başladım...Kızda arkamdan çok tatlı çocuk işte cart curt çıktığı warmı kaça gidiyo diye sorular sordu bende dedim tamamdır iş...Ama oda nesi çıktığı warmış neyse bunuda sallamadım düşünüyorum şimdi kızla konuşsammı konuşmasammı ? Akıl verin bana ne olur... :roll:[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 konuşma bence sevgilisi olduğu halde senin için böyle konuşması sana hemen kaç işareti vermedi mi?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya orası öyle de gönül bu ferman dinlermi ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence bi konuş derim,eğer kız kem küm yapıyorsa senden hoşlanmıyor veya da farklı nedenlerden korkuyor (sevgilisi gibi.),ama olumlu konuşursa sende açıl biraz kıza karşı,konuşma şeklini ve tavırlarını değiştir.Ama şurda kendimce bi noktaya değinmek istiyorum kızın çıktığı varsa ve kız bana birazda olsa cilve yapıyosa ben birşey yapmam.Sevgilisinin açısından bakarım duruma veya bu duruma bende düşebilirim o kızla çıkarsam eğer diye,bu durumlar çok ince meselelerdir ve karşı taraf güvenilir olmaz...Gene senin bileceğin iş ama unutma deli kanlı adamada yakışmaz çıktığı olan bi kıza iş atmak...(= heeyt be ne konuştum öle...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hmmmm[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadaşları dioki seni kıskandırmak için çıkıo dio yoksa düşünmem bile[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bir sonraki hedefini belirliyordur :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 döveriz sevgilisini yamuk olursa ya sen konuş merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya kıskandırmak için çıkmıyorsa?! Dayytt!!! Eğer öyle ise benden sana tavsiye o kızın sende gönlü vardır.Sende ondan hoşlanıyorsan bu iş tez vakte olur! ;)[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Allak bullak oldu kafam of walla ya :D[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oda güzelse güle güle otur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 konuşma.sevgilisi var işte. ben böyle durumlarda direk kendimi sevgilisinin yerine koyarım kendimi nedense.ve ona acırım şöyleki;kız arkadası baskasını soruşturuyo.belkide cocuk ona deli gibi aşık.. off saçma biliyorum ama ben böyleyim[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hem sallamadım diyosun hem de konuşayım mı diyosun. demekki çok istiyosun[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sallamadım ama kafamı karıştırdı napacağımı bilemedim ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Sly-One, 25 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki: oda güzelse güle güle otur. ehehe:) bence konuşma çünkü diyelim kız seninle çıkmaya başladı sevgilisinden ayrıldı sonra bi çocukla tanışıcak ve çocuk tatlı olucak ki siz hala çıkıyorsunuz sonra çocuk dicek tamam bu kız benden hoşlandı ama sevgilisi var amaaan neyse dicek ve sevgilinle konuşucak sonra olay başa dönücek tabi bu dediklerim olmayadabilir ve siz çok mutlu olursunuz ama bi bakıma senin yüzünden ayrılmış olurlar şimdi düşün:risk almaya değer mi sence? :)[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Üzülürüm o yüzden bişi yapmıycam...Sçtım yine patladı içimde :D[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: lilynessy, 25 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: şimdi düşün:risk almaya değer mi sence? :) hayatını risk almadan yaşarsan boş yaşarsın bence ve de aşk risk almaya değecek bişey[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 @jacapo yahu o yazının başıda vardı baş kısmında anlattıklarıma göre risk alamaya değer mi diye sordum:) yoksa tabi risk alamaya değer![signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hiç yanaşma sevgilisi varmış işte[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: lilynessy, 25 Ekim 2005 20:44 tarihinde demiş ki: @jacapo yahu o yazının başıda vardı baş kısmında anlattıklarıma göre risk alamaya değer mi diye sordum:) yoksa tabi risk alamaya değer! işte değer mi değer gerisini niye karıştırıyosunuz ki :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ama gerisi dediğin şey ilişkinin gerisi olucak yani öyle küçümsencek bişey değil hani yani:) ayrıca nickini yanlış yazmışım pardon jacobo[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kız yalancı sırf kıskandırmak için bir çocukla çıkıyor demek, bende "o çocuk" gibi bir deneyim yaşadım.Eğer öyleyse, ilerde seni boynuzlar.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 üzüldüm:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 "başka bir ilişkinin gölgesinde kurulmuş ilişkilerden hayır gelmez" dir benim görüşüm :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: jacabo, 25 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: lilynessy, 25 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: şimdi düşün:risk almaya değer mi sence? :) hayatını risk almadan yaşarsan boş yaşarsın bence ve de aşk risk almaya değecek bişey aşk risk almaya değer ama eşşeğini çok sağlam bir kazığa bağladığın ya da bu tür seyleri kafana takmadığın durumlarda gecerlidir bu durum..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar