Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 thorium brootherhood a reputation için sadece eşya mı verebiliyoruz? mob kesince falan artıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 3 questi var sanıyorum What the flux questini yaptıktan sonra 4 kingsblood 1 coal 2 incresedur sclale 10 iron bar 1 coal 2 10 heavy leather 2 sclae ile gelişiyor mob kesince artmıyor. daha sonra BRD den düşer dark iron residue ile honored yapıyorsun ve devamı için lava core fierry core yada zilyon tane dark iron lazım :)[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ha iyi yine ya, ben honored e ulaş mak için de heavy leather iron bar kingsboold götürcfeğimi sandım.. korktum valla heavy leather fiyatı toplam: 40*(6000/25) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 what the flux`i yaptiktan sonra repeatable questi alabiliyosun. honoreddan sonra 60 fiery/lava core yada 2100 tane dark iron ore/bar hatirlamiyorum lazim yani guild destegi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 revered tabi bu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.wowwiki.com/Thorium_Brotherhood super aciklamis[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar