Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati büyük bir iftar buluşması (İstanbul)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ben ben ben..... yine ben[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek online olamıyorum ama unuttum sanmayın nese lades güzel olabilir bi ara gittiğimde bakıp konuşurum :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ta Kendisi...Cuma Yada Perşembe Uyar Bana Anca...4de Çıkıom Okuldan..Ama Bu Perş Olmas...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok online olamıyorum ve taksime gidemedim uzun zamandır sefgili dershane ve iş yüzünden :P gidip fiyat alıp haber vericem.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gidemedim işim gücüm var nete zor giriyorum bide oraya uzağım. Yakın biri varsa gitsin alsın valla kabul ederim :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 18 Ekim 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Ya gidemedim işim gücüm var nete zor giriyorum bide oraya uzağım. Yakın biri varsa gitsin alsın valla kabul ederim :)

ohoo..!!! Hade Olm..Yellow..Ne Bu..!!![signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin Döverler Bu Sefer...Hele Bide İftara Gitsek Oho...Bi Çiftlik Büyük Baş Hayvan Yeriz Bea..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...