tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oruc bozulursa 61 olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Allah kabul etsin. said: tashmoo, 27 Ekim 2005 10:22 tarihinde demiş ki: oruc bozulursa 61 olmazmi? Bozulursa öyle ama bu durumda bozuldu sayılmaz. Aslında bu durumda tutulmasada olur ama insanların içi rahat olsun diye tutulmasının iyi olacağını söylerler. Zaten benimde hastalık sebebiyle birkaç gün eksiğim vardı bende onları tutucam. Beraber tutmuş oluruz. Ayrıca şu arada gereksiz mesajlar atanları anlayamıyorum, paticik iyice garipleşmeye başladı.[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ehuehe. iyi ki ramazan ayının başından beri 5 dakika erken patlatmıyolar topu.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hep olur böyle şeyler.. nedne onalr tutmuyo ki ceza olarak heheh :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Oruç bozulmu$ olmuyo ya. Aslında imama girmesi lazım ama neyse....[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar