Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630 alcam

qsc

Öne çıkan mesajlar

Ben Mayıstan beri k750i kullanıyorum.
Şikayetlerim:
a) 4 ay sonra denklanşör ve joystickin boyası dökülüyor.
b) memory stick kapağı yavşak bi malzemeden yapılmış. sık açıp kapamamak lazım.
c) 16khz den yüksek wavları çalmıyor.
d) mp4, 3gp dışında video oynattıramadım... bilmiyom yapan var mı?
e) symbian yok.

Bunların dışında, ablası(w800:) hariç en iyi telefon.
oyun yönünde java3d oldukça yeterli oluyor.
unutmadan usb kablosu, mavidiş ten kat kat hızlı veri transferi sağlıyor.[signature][hline]"I got it, I got it I..."
Sosyal ağlarda paylaş

bende bayadir kullaniorum k750i yi ama tek buldugum sorun joysticki biraz kabzimallasmaya basladi gibi geliyor yukari iterken (eşşek gibi kanırtarak tenis oynarsan telefonda olcaa budur) eskiden dokunmatikti simdi biraz ittirmek lazim :) ama calisio halen tabii dokunmatikligi gitmesi sinirimi bozdu onun disinda doğubankta gidip w800 işletim sistemini 10milyona yukletirsin k750i ne ve w800 ün k750i ye olan tüm + ların k750i ne eklenir sonucta k750i > w800 :) (ayrıca o işletim sistemi cok daha hizli calisio kendi orjinal sisteminden ve sorun cikmadi hic)

ve ayrıca menuleri fln 50 kere daa ii nokia dan bu telefonun kullanınca annarsın

[Bu mesaj scorch tarafından 21 Ekim 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nokia N91 i bekliyebilir yada
yeni çıkan 3250 yi alabilirsin 1gb hafıza,2mp kamera fln filan.3250 deişik bi alet kıçını çevirion kamera 2kere çevirirsen mp3 player fln ii ya[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 24 Ekim 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
nokia N91 i bekliyebilir yada
yeni çıkan 3250 yi alabilirsin 1gb hafıza,2mp kamera fln filan.3250 deişik bi alet kıçını çevirion kamera 2kere çevirirsen mp3 player fln ii ya
kaç paradır o tahminen sence????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...