Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazmalık var hamurumda..

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Yaw arkadaşlar şimdi ben bir kızdan hoşlanıyorum.Dershanede aynı sınıftayız.Normalde ben konuşkanım sınıfta sözüm geçiyor genelde rahatım ama o hoşlandığım kızı görünce konuşçak konu bulamıyorum.Ha ortada konu varsa muhabbet elbette ediyorum yani muhabbet sürdürmekte sorun yok.Sorun konuşçak konu bulmak.Gidip ne konuşayım mesela onla nelerden bahsedeyim konu bulmakta kazmayım da sağolun

[Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 26 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı gözlemle, konuşmalarını falan. Hoşlandığı şeyleri öğren. O konuları azıcık araştır, sonra ordan gir konuya. Zaten kız da senden hoşlanırsa konu bulur. Ama konu bulamamak çok pis bişey hakkaten. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Lampart'dan bahset
Drogdba
Chealse'nin gol atamamasından bahset . Tek maç kalınca bende böyle oluyorum i$te :)

$aka bi yana
Klasik olacak ama müzikten bahset, dersler fln[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 26 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
2 senedir tanidigin kizla konuscak konu bulamisan seni allah bile kurtaramaz artik :)

Ama geçen sene nerdeyse hiç muhabbetimiz yoktu bu sene mezun grubu olunca genelde nerdeyse herkes gidince tabe daha gözöününde oldu
Sosyal ağlarda paylaş

bnde küreklik va gel beraber kazma kürek olalım amelelik yaparız :-p

ps: iğrencim..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

manyak bir yol buldum bak şimdi :

dersde hoca bi soru sorar sen dersinki hocam ben bu soruyu cozuyım cozemesem sınıfa cıkolata ısmarlıycam 'de.tabi soruyu cozeme git tum sınıfa metro al kızada bitane toblerone ısmarla oda caksın olayı heheh.

nasıl yazdım ama[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 26 Ekim 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
manyak bir yol buldum bak şimdi :

dersde hoca bi soru sorar sen dersinki hocam ben bu soruyu cozuyım cozemesem sınıfa cıkolata ısmarlıycam 'de.tabi soruyu cozeme git tum sınıfa metro al kızada bitane toblerone ısmarla oda caksın olayı heheh.

nasıl yazdım ama

çikolata çok çocukça kaçmıyormu:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dersanede ayni siniftaysan kizin yanina otur yapamadiklarini felen sor(derstede yanyana otur ) sonra tenefusta direk muzik dinlemeye basla direk ne dinliosun diye sorucaktir sonra ver 1 kulakligi eger muzik zevkiniz tutuyosa super muhabbet baslar sonra msn i alir gelistirirsin muhabbeti...[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 26 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Dersanede ayni siniftaysan kizin yanina otur yapamadiklarini felen sor(derstede yanyana otur ) sonra tenefusta direk muzik dinlemeye basla direk ne dinliosun diye sorucaktir sonra ver 1 kulakligi eger muzik zevkiniz tutuyosa super muhabbet baslar sonra msn i alir gelistirirsin muhabbeti...

algidanın reklamı gibi üretken olun biraaz. :)[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 26 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
ohooo burda chelsae uzuntusu içinde moralım 0 olmuş ama genede senın saadetin için fikirler üretiyorum siz begenmıyonuz olmazkı ..

Yok fikrin fena değil de hani çikolata yerine bari tost felan söleseydim çikolata "ülker çikolatalı gofret" reklamı çeker gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 26 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Valla tv izlemem o reklami bilmiyorum ama ona benziosa taktigimi calmis. Denenmis ve onaylanmistir o yontem ;)

algidadan telıf haklarını iste bari :)

walla reklamda işe yarıyodu bide bunu dene sitersen tyfo[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 26 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
said:
Hamish, 26 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Valla tv izlemem o reklami bilmiyorum ama ona benziosa taktigimi calmis. Denenmis ve onaylanmistir o yontem ;)

algidadan telıf haklarını iste bari :)

walla reklamda işe yarıyodu bide bunu dene sitersen tyfo

zannetmem..Bu arada tayfun de bari doğru yazamamaışsın:]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...