_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yaw arkadaşlar şimdi ben bir kızdan hoşlanıyorum.Dershanede aynı sınıftayız.Normalde ben konuşkanım sınıfta sözüm geçiyor genelde rahatım ama o hoşlandığım kızı görünce konuşçak konu bulamıyorum.Ha ortada konu varsa muhabbet elbette ediyorum yani muhabbet sürdürmekte sorun yok.Sorun konuşçak konu bulmak.Gidip ne konuşayım mesela onla nelerden bahsedeyim konu bulmakta kazmayım da sağolun [Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 26 Ekim 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehe başlık cok acıklıyıcı :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kızı gözlemle, konuşmalarını falan. Hoşlandığı şeyleri öğren. O konuları azıcık araştır, sonra ordan gir konuya. Zaten kız da senden hoşlanırsa konu bulur. Ama konu bulamamak çok pis bişey hakkaten. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Lampart'dan bahset Drogdba Chealse'nin gol atamamasından bahset . Tek maç kalınca bende böyle oluyorum i$te :) $aka bi yana Klasik olacak ama müzikten bahset, dersler fln[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yeni tanidigin 1 kiz ondandir ark grubuyla takilin konu acilir zaten zamanlada tek kalinca ne konusiyim die kassazsin rahat rahat konusursun;)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yo pek yeni tanıdığım sayılmaz:) 2 senedir aynı sınıftayız o da beni azbuçuk tanıyor bana iyi davranıyor güleryüzlü felan tabe hoşlanıyor anlamına gelmesin sadece arkadaşça hoşlanıyor da olabilir.Hadi taktik verin bana:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2 senedir tanidigin kizla konuscak konu bulamisan seni allah bile kurtaramaz artik :)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ayrıca utangaç biriyim he rahatladımmı iyi laf yaparım ama sorunum ilk gol hani fener genelde kadıköyde ilk golü zor buluyor sonra açılıyor ya o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben sana dicek bişi bulamıorum sen mi bulucaksın dicek bişi? zor be güzelim :D[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hamish, 26 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: 2 senedir tanidigin kizla konuscak konu bulamisan seni allah bile kurtaramaz artik :) Ama geçen sene nerdeyse hiç muhabbetimiz yoktu bu sene mezun grubu olunca genelde nerdeyse herkes gidince tabe daha gözöününde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2 senedir taniosunda ne kadar taniosun yani bereber 1 yerlere gidiomunuz ark olarak yoksa sadece sinifta meraba meraba mi ?[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bnde küreklik va gel beraber kazma kürek olalım amelelik yaparız :-p ps: iğrencim..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 manyak bir yol buldum bak şimdi : dersde hoca bi soru sorar sen dersinki hocam ben bu soruyu cozuyım cozemesem sınıfa cıkolata ısmarlıycam 'de.tabi soruyu cozeme git tum sınıfa metro al kızada bitane toblerone ısmarla oda caksın olayı heheh. nasıl yazdım ama[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Boyle esprileri spoiler icinde yazsak daha zararsiz olmazmi :)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hamish, 26 Ekim 2005 23:35 tarihinde demiş ki: 2 senedir taniosunda ne kadar taniosun yani bereber 1 yerlere gidiomunuz ark olarak yoksa sadece sinifta meraba meraba mi ? 2.dediğinin çok azıcık ilersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tellos, 26 Ekim 2005 23:36 tarihinde demiş ki: manyak bir yol buldum bak şimdi : dersde hoca bi soru sorar sen dersinki hocam ben bu soruyu cozuyım cozemesem sınıfa cıkolata ısmarlıycam 'de.tabi soruyu cozeme git tum sınıfa metro al kızada bitane toblerone ısmarla oda caksın olayı heheh. nasıl yazdım ama çikolata çok çocukça kaçmıyormu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dersanede ayni siniftaysan kizin yanina otur yapamadiklarini felen sor(derstede yanyana otur ) sonra tenefusta direk muzik dinlemeye basla direk ne dinliosun diye sorucaktir sonra ver 1 kulakligi eger muzik zevkiniz tutuyosa super muhabbet baslar sonra msn i alir gelistirirsin muhabbeti...[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ohooo burda chelsae uzuntusu içinde moralım 0 olmuş ama genede senın saadetin için fikirler üretiyorum siz begenmıyonuz olmazkı ..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hamish, 26 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Dersanede ayni siniftaysan kizin yanina otur yapamadiklarini felen sor(derstede yanyana otur ) sonra tenefusta direk muzik dinlemeye basla direk ne dinliosun diye sorucaktir sonra ver 1 kulakligi eger muzik zevkiniz tutuyosa super muhabbet baslar sonra msn i alir gelistirirsin muhabbeti... algidanın reklamı gibi üretken olun biraaz. :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tellos, 26 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ohooo burda chelsae uzuntusu içinde moralım 0 olmuş ama genede senın saadetin için fikirler üretiyorum siz begenmıyonuz olmazkı .. Yok fikrin fena değil de hani çikolata yerine bari tost felan söleseydim çikolata "ülker çikolatalı gofret" reklamı çeker gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla tv izlemem o reklami bilmiyorum ama ona benziosa taktigimi calmis. Denenmis ve onaylanmistir o yontem ;)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Cuma deneme sınavı var yarına birşeyler bulmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hamish, 26 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Valla tv izlemem o reklami bilmiyorum ama ona benziosa taktigimi calmis. Denenmis ve onaylanmistir o yontem ;) algidadan telıf haklarını iste bari :) walla reklamda işe yarıyodu bide bunu dene sitersen tyfo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 *!kafasını duvara duvara vurur* dediğimin arkasındayım hala...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tellos, 26 Ekim 2005 23:48 tarihinde demiş ki: said: Hamish, 26 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Valla tv izlemem o reklami bilmiyorum ama ona benziosa taktigimi calmis. Denenmis ve onaylanmistir o yontem ;) algidadan telıf haklarını iste bari :) walla reklamda işe yarıyodu bide bunu dene sitersen tyfo zannetmem..Bu arada tayfun de bari doğru yazamamaışsın:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar