cucehan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar. mining 300, ancak enc ile 305 yapılabiliyor. Peki bu 305 ne için gerekli? ben henüz skill'min yetmediği bir madene rastlamadım. Gerçekten merak etmeye başladım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 degerlı taş cıkma sansını arttırıyo bıldıgım kadarıyla hatta eng le beraber 315 e kadar cıkarabılıosn[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sitede yazdigi kadariyla değerli taşlarin cıkma ihtimali. Tamamen sansdan bağımsız. Maden spawnında varsa zaten vardır yoksa da yoktur. Yani statik bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hayır spawnda belirli değil. Açarken skille göre belirleniyo. Ve emin ol 300'den yüksek olanlar çok güzel gem çıakrıyo. Enchancement'ı da var. Bracers'ıma yaptırdım ben şahsen.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/professions/mining.html;jsessionid=E111081C34C9224A90315652001E5F1A.app02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Rebelution, 26 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Hayır spawnda belirli değil. Açarken skille göre belirleniyo. Ve emin ol 300'den yüksek olanlar çok güzel gem çıakrıyo. Enchancement'ı da var. Bracers'ıma yaptırdım ben şahsen. malesef ole olmuyor, orda gem ya vardir yada yoktur senin skillinin hic etkisi yok melesef[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 gem cıkma sansı 275 minedan sonra hep ayni Does a higher mining level mean you have a greater chance to mine jewels? No. The jewels are already spawned in the node before you get there. They are either there or not there, and your skill level does not affect that. hatta yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 O halde bu enchant vb. durumlar türlü ore'ları biraz daha erken toplayabilmek için oluyor yani... Aslında skill & gem çıkma şansı denklemi fena olmazdı gibi sanki :) Gerçi şöyle birşeyde var, sanırım bu gem'lerin random spawn olayını destekleyecek birşey olacak. Mining'im 300'ken bile belli bir yüzde ve istikrar tutturamamıştım, yani hiçbir zaman "2 saatte yaklaşık şu kadar toplarım" diyemiyordum, çok uzun zaman farm yapıp 1 gem ya da elim boş dönerken kimi zamanda gördüğüm 5 rich thorium'dan 3'ünde bulabiliyordum.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sacma olmus ama bu oyunda mantik ararsak oyle bi dunya olmadigini gorucez :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar