Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mining 305

cucehan

Öne çıkan mesajlar

said:
Rebelution, 26 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Hayır spawnda belirli değil. Açarken skille göre belirleniyo. Ve emin ol 300'den yüksek olanlar çok güzel gem çıakrıyo. Enchancement'ı da var. Bracers'ıma yaptırdım ben şahsen.

malesef ole olmuyor, orda gem ya vardir yada yoktur senin skillinin hic etkisi yok melesef[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

gem cıkma sansı 275 minedan sonra hep ayni

Does a higher mining level mean you have a greater chance to mine jewels?
No. The jewels are already spawned in the node before you get there. They are either there or not there, and your skill level does not affect that.

hatta yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O halde bu enchant vb. durumlar türlü ore'ları biraz daha erken toplayabilmek için oluyor yani... Aslında skill & gem çıkma şansı denklemi fena olmazdı gibi sanki :)

Gerçi şöyle birşeyde var, sanırım bu gem'lerin random spawn olayını destekleyecek birşey olacak. Mining'im 300'ken bile belli bir yüzde ve istikrar tutturamamıştım, yani hiçbir zaman "2 saatte yaklaşık şu kadar toplarım" diyemiyordum, çok uzun zaman farm yapıp 1 gem ya da elim boş dönerken kimi zamanda gördüğüm 5 rich thorium'dan 3'ünde bulabiliyordum.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...