Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 [signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arabanın özelliklerini bilmiyorum bu yüzden performansı hakkında yorum yapamayacağım ama mitsubishi olduğuna göre performansının iyi olduğundan hiç şüphem yok. Tasarımı çok iyi olmuş. Agrasif bir tasarım yapmışlar :D Ama o egzos orda hiç olmamış yanlarda olsaymış daha hoş olurdu bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence güzel olmuş yanda olsa güzel durmazdı araba daha basık ve uzun olsa yanda egsoz iyi duruyorda şişkince bişi bu ve arkada hemide ortada çift ve sabit aman aman tam sevdigim gibi :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bi arkadaş bunun sedan ının resmini koymuştu o daha ii bence[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Senin şu http://forum.paticik.com/view.php?id=146697 Konuda gösterdiğin alet heralde bu,ön çok güzel ama yanlar hala olmamış bence. Bu arada ön galant a benziyor sanki. [spo1=Bknz galant][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arka infiniti nin ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Arka infiniti veya Alfa 147 gibi durmakta. Ama güzel. Ön taraf NSF Undergroundda acımasızca modiflediğim Skylinelara benziyor. Aracın topu bence çok güzel ve yırtıcı olmuş. Ne zamana çıkıyor bu? Direk bekleyip bunu mu alsam acaba? :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 haşin[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkayi ben crossfire'a benzettim.. özellikle egzoz falan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oha lan deli olmus bu[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 deli gibi görünüyor, ama birazda sert olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu araba turkiye'ye gelirse ben kafayi yerim.(NOKTAOLUNOKTA) baktikca asik oluyorum ya[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aramis kuyrukta ilk ben varım, önce ben alacağım haberin olsun, zaten araba değiştireceğim diye inil inil inliyorum, acımam karşıma çıkanı yerim :D Hem opelci mitsubishi kullanır mı ayıp tcık tcık tcık...[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben bu arabayi alamam ama ön tarafını aynen bursada bi ustaya yaptırabilirim :) Az kaldı az 14 milyar daha buldumu alıcam A3'ü[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Davion, 26 Ekim 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Ben bu arabayi alamam ama ön tarafını aynen bursada bi ustaya yaptırabilirim :) Az kaldı az 14 milyar daha buldumu alıcam A3'ü Benim para da hazır ama ben alamıyorum ben napayım ooof of. Şu yılbaşı bir geçse de işler açıklığa kavuşsa, paticik A3 severler ve kullananlar derneği kursak :)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 selam, audi ile ilgili süpriz birşeyler olabilir yakın zamanda ;) yaşasın küt burunlu araçlar! kama formlu sivri burunlardan gına gelmişti. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu aracın sedan versiyonu Evo X olarak geliyo çok ufak değişiklerle hayırlı olsuuun :D vay anasını mitsubishi diyesi gelio insanın :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar