Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitsubishi Concept Sportback

Davion

Öne çıkan mesajlar

Arabanın özelliklerini bilmiyorum bu yüzden performansı hakkında yorum yapamayacağım ama mitsubishi olduğuna göre performansının iyi olduğundan hiç şüphem yok.
Tasarımı çok iyi olmuş. Agrasif bir tasarım yapmışlar :D
Ama o egzos orda hiç olmamış yanlarda olsaymış daha hoş olurdu bence[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arka infiniti veya Alfa 147 gibi durmakta. Ama güzel. Ön taraf NSF Undergroundda acımasızca modiflediğim Skylinelara benziyor. Aracın topu bence çok güzel ve yırtıcı olmuş.

Ne zamana çıkıyor bu? Direk bekleyip bunu mu alsam acaba? :D[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

haşin[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramis kuyrukta ilk ben varım, önce ben alacağım haberin olsun, zaten araba değiştireceğim diye inil inil inliyorum, acımam karşıma çıkanı yerim :D Hem opelci mitsubishi kullanır mı ayıp tcık tcık tcık...[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu arabayi alamam ama ön tarafını aynen bursada bi ustaya yaptırabilirim :) Az kaldı az 14 milyar daha buldumu alıcam A3'ü[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 26 Ekim 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Ben bu arabayi alamam ama ön tarafını aynen bursada bi ustaya yaptırabilirim :) Az kaldı az 14 milyar daha buldumu alıcam A3'ü

Benim para da hazır ama ben alamıyorum ben napayım ooof of. Şu yılbaşı bir geçse de işler açıklığa kavuşsa, paticik A3 severler ve kullananlar derneği kursak :)[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...