Jabba Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla üzüldüm :( Türkler bu oyunu malesef içine ediyor..Geçin türküm asarım keserimi emin olun burdaki herkez kadar bende ülkemi vatanımı seviyorum..Ama gelin görünki her illegal şeyin altından bir Türk çıkıyor çoğunlukla.. Napalım tanrı bizi illegal bir devlet olarak yaratmış diyip olayı sakinleştiricam =)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Emre kanka cok geçmiş olsuN ya cok üzüldüM valla o charının soyulmaSınA :( Abi elimizden gelen bi Şey olursa Haberimiz oLsun...Bi pM uzagındayıMm. Nick:_ScAvEnGeR_ lvl:59.6(60'a az kaldı) :D Clan:Children Server:Ares Np:10k ya hurricane kardes cok pis vuruyon ya novayla 1k vurulur mu yAa :Dbi daha beni gorunce bana saldırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 24 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: said: NAYTONLAYN, 24 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: öncelikle YUH diyorum bir oyun için vatan millet noktasına kadar gelip küfür edenler YUH diyorum alt tarafı oyun bu. nedir bu aşağılık muhabbet. Yazıklar olsun size. parayla dizdiğin o karaktere harcayacağın parayla gidip bi PC alsaydında hacklenmeseydin. Yada bu kadar antitürk olma heveslisiysen git bi locaya kaydolsaydında Pc alcak paranda olurdu internet alcak paranda. cafe köşelerinde paraları harcayıp kuyruk acısıyla birilerine söveceksen karşılığını fazlasıyla alırsın. karakterin çalınmış bu üzücü ama asla yemek yediğin kaba pisleme. yada git başka kaptan yemek ye... CahiL biri oLduğun yazının her Yerinde beLLi 1-Cafeden Oynadığımı nerden biLiyosun... ee cehaletin gözü kör olsun neler yaptırıyor insana. bir gecede charını bile kaybediyorsun[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Lock plz. Biraz geç kalmadıkmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar