maxrep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Selamlar. Bir söyleniye göre Bu expansionla beraber Knight Trial lerde açılacaktı. .. Bu konuda bilgisi olan varsa payaşabilirmi ! Yoksa bu da bir sonraki baharda yüklenecek patch le mi gelecek ![signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bir sonraki exp ile gelecek diye tahmine ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 exp ile niye geliyor abi ? oha knight traillar için birdaha para mı alacaklar jedi knight olmak için 30 dolar ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yok combat upgrade misali arkansis ayni sürede manasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 jedi olmaz 30 dolar diil :P 3 Tanesi 1 Arada Aldigini Dusun Yuvarla 30 Dolar...6 - 8 Ayda Kasdigini Dusun Diyelim 8'den Ele Alalim.. 119.92 Dolar 8 Ay Bide Kasicaksin Ustunde Obi Wan Trials Alicaksin 30 Dolarda Ona Diyelim 149.92 Dolar'a Jedi Oluyosunuz Hemde Padawan Hic Kasmamis...Manyak Gibi Kasip 3 Ayda Full Temp Desek ( Respec mespec yok :P ) 194.92 Dollar Jedi Knight Oldunuz... Ve Oyun Baydi Biraktiniz :P Not : Canim Sıkıldı Yazdim Bunlari Kusura Bakmayin...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kasacağıma satın alırım jedi daha iyi yani :) Evet satın alsam daha iyi xanator jedi olunca alt charıda olacak uehuhe :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne 30 dolaru ne 3 ü bi aradası zamanın ateri oyunları gibi 1000 in 1 olacak yakında swg jtl + rotw + mustafar + bu yeni gelen exp dendi az once 4 in 1 zamanında eşek yerine konduk para verdik jtl için sora rotw çıktı 29 dolara içinde jtl de vardı biz önden gazlanıp jtl ye bi bu kadar para verdik şimdi mustafar a aynı muameleyi yaparlar 30 dolara 3 in 1 sora bi exp daha çıkar jedi lara bakın 30 dolar daha verin knight traillar , sora 4 in 1 i 30 dolar yaparlar hepimiz aylak aylak bakarız ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar