Darklord77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ya oyun alıyorum 4-5 cd ya cdsi bozuk cıkar ya acılır bilgisayarda 1024 ram 128 mb ekran kartı 2,4 işlemci olmasına rağmen ağır çalışır yada çok iğrenç bişi çıkar.Şöle oynanabilecek oyunları bana söyleyebilirmisiniz her zevkten olabilir bu yeterki yardım edin arkadaşlar...[signature][hline]Nothing to kill or die for and no religion too.Imagine all the people living life in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Fahrenheit şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri kesinlikle tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 QUAKE 4 (hiç bekleme bilader) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Fear ve PES5 =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Eğer aldığın oyunun cdlerinin bozuk çıkmasını istemiyorsan orjinal alman lazım. Kopya oyunların o riski var aldığın oyun başka birşey çıksa dahi satıcının insafına kalmış haldesin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 en başta bi dvd-rom al daha garanti oluyo oyun olarak strateji seviyorsan rome total war, battle for middle earth güzel. black&white 2 yi aldım geçen oda güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Dungeon Siege 2 fifa 2005 :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Fear çok kasıyo iyi bi bilgisayarı bile, düşük çözünürlükte ve medium seviyelerde. Ben Half Life 2'yi 1280x1024'te high'da hiç kasmadan oynadım. Garip. Neyse Age of Empires 3, FM 2006, PES 5![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar