Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 butun arklari toplayip basacaksin kafeyi bak bunlarda gay arklar diyiceksin tam olacak :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben cafede girerken biri adama bak gay sitesine girmiş diyecek ben duracam haa HÜLEYYYYYNNNNNNN diye bi dalarım cafede makina kalmaz[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Saeros, 24 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: "senin popo ne güzelmiş" deseydin kaçarlardı en azından. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Saeros, 24 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: "senin popo ne güzelmiş" deseydin kaçarlardı en azından. HAHAHAHHAHA yakın bişey söyleyecektim ağzımdan almışın =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Kocero, 24 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: saygı duymakla tırsmayı karıştırmayalım arkadaşlar... Kusura bakma da eğer bu lafı bana dediysen şöyle bir cevap vermek zorundayım. Bilirim, klasik laflardandır. "Sinirlendimmi şöle böle" diye. Adamın orada güvendiği tek şey arkadaşlarıydı. Yoksa kendi de biliyor ağzının burnunun ne hale gelebileceğini. Ha tek olsa getirirdim de demiyorum. Ama şöyle bir durum var. Orada kendime hakim olamasaydım (o gün güzel günümdeydim) istersen 100 kişi olsunlar, ben o adamı kendi, mevcut, cüssemle evire çevire bir güzel benzetirdim. Ondan sonra dayağı yerdim biliyorum ama amacıma ulaşmış olurdum. Bütün cevaplara teşekkür ederim ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Saeros, 24 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: "senin popo ne güzelmiş" deseydin kaçarlardı en azından. ehueeeeee[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 o arkadaşa benden selam soyleyin :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar