Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Başlıkta da yazdığı gibi taksimden nası gideceğimi öğrenmem lazım. Yarın akatlarda olmam lazım. Zeytinoğlu caddesinden içeri girdiğimde ilerisi akatlara çıkıyor ya. Zeytinoğlu caddesine akmerkezin karşısından da girildiği için akmerkeze gitsem de olur. Taksimden buralara nasıl gideceğimi söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Akmerkez civarına gideceksen Taksim Meydanda en arkaya doğru yol tarafından(Kadıköy-Bpstancı otobüslerinin hemen önüne doğru) 559C Hisarüstü otobüsleri kalkar, genelde Halk Otobüsü oluyorlar. Onlar Etiler- Akmerkez önünden geçerek Boğaziçi Üniversitesi'ne doğru iner, Hisarüstü'ne gider. Akatlar için ne yapabilirsin bilemem ama Taksimden direk Akatlara giden vasıta olduğunu sanmıyorum, bilgine...[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Taksimden rumeli hisarüstü otobüsüne bin Akmerkezi görürsün zaten. Azıcık gerisinde durak var. Sanırım halk otobüslerinin numarası 559c di, yanlış hatırlamıyosam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahau ben msn de olsam bana sorardı kesin =)) lan f'lm var mi f'lm_[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) [Bu mesaj SoulCube tarafından 24 Ekim 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hmm akmerkezin hemen önünde mi durak geride mi çok mu geride kalıyor? kaçırmayalım bir de[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Serdar mecidiyeköy otobüsüne bin ya da rumeli hisarı farketmez ona bindikten sonra zaten illaki akmerkezi görürsün. ha bi de durak akmerkezin tam kapısının önünde kafan rahat olsun. olmadı sen otobuse binşöföre söyle o sana kesin söyler.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ok 559C ye bineceğim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ha bide taksimden dt1 veya dt2 tam hatırlamıyorum öyle bi otobus gidiyo mecidiyeköye onla da gidebilirsin.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 e 559C Direk taksimden gi,diyormuş akmerkezin önünden geçiyormuş ne işim var ki mecidiyeköyde?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahah olm mecidiyeköye giderken akmerkezin önünden geçiyo zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Akat yolu yokuştuurr Şişeleri tokuşturr Paticikli olmayan ya sdfuhsdf ya sdufhds S3lam S3rd4r[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya neyse istediğinle git abi ben akmerkeze gitcem de herkes götürür seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 muavin'e söyle akmerkeze gelince uyarır mısın diye gerçi çoğu gelince "evet akmerkez" gibi şeyler diyo said: Prawler, 24 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: e 559C Direk taksimden gi,diyormuş akmerkezin önünden geçiyormuş ne işim var ki mecidiyeköyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Akmerkez i gorursun zaten mrk etme :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Prawler, 24 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Başlıkta da yazdığı gibi taksimden nası gideceğimi öğrenmem lazım. Yarın akatlarda olmam lazım. Zeytinoğlu caddesinden içeri girdiğimde ilerisi akatlara çıkıyor ya. Zeytinoğlu caddesine akmerkezin karşısından da girildiği için akmerkeze gitsem de olur. Taksimden buralara nasıl gideceğimi söylerseniz sevinirim. Taksimden 4.Levente metroyla gitcen.Ordan sağa sola sor.Bulursun..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar