Kreese Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Redeagle, 04 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki: 0- en zor bulunan kan. 0+'im ne yazık ki... ABler herkesden kan alabiliyor o nedenle az olsalarda sorun olmaz. AB kan grubuna ancak acil durumlarda diğer gruplardan kan verilir[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kingpininde yas tutmuyor diye biliyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Toplumdan topluma değişir hangi kanın yaygın olup hangi kanın nadir olduğu. Türkiyede benim bildiğim en nadir 0 rh (-)... Ama değişiyor gerçekten ülkeden ülkeye, bölgeden bölge...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Prawler, 04 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki: benimki de 0 RH + çok acil ise bir defaya mahsus sen werebilirsin 0 Rh (-) kanda çökelme olmaz(ilk defada) çünkü antiD 0 Rh(-) kanda yoktur... Doktora sorarsın yardımcı olabilir hoca[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 slatın abisinde varmış kan, arkadaşıma ulaşamıyorum şimdi diyeceğim kan bulundu diye. Sürekli ihtiyaçları var kana sanırsam[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elaidi, 04 Eylül 2005 17:23 tarihinde demiş ki: 0 rh - zor bulunur diye bilirdim ben de.. Evet 0 rh + kolay bulunur negatifler zor bulunur (şahsen 0 rh + yım)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
EharD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 0 rh + :([signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar, bir arkadaşımın yolladığı bir maili direk buraya c/p leyeceğim. Belki onlara bir yardımım dokunur. Daha 13 günlük bebek , sadece 13 günlük > > Sevgili Arkadaşlar, > > İstanbul Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Cerrahi Bölümünde tümör >ameliyatı geçirecek Ali Berk için > > (O RH - Negatif) taze kana ihtiyacımız var . Bu kan çocuğumun >II.Ameliyatı için > > LÜTFEN YARDIMCI OLUN . > > Ben babası Hüsnü KARATAŞ'ım ... > > Eşimle çocuğum şu an hastanedeler . Yardım etmek isteyenler olursa >aşağıda yazılan cep telefonundan bana ulaşabilirler. > > Siz de bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese gönderin. Zor >durumda olan bu çocuğuma yardım edin. Herkese Sağlıklı Günler ve >hayırlı Ramazanlar dilerim > > > Hüsnü KARATAS GSM Telefon numaram : 0535 895 43 93 > > Lütfen tanıdığınız O RH - Negatif kanı olan biri varsa Hüsnü beye >yardımcı olun , eğer yoksa bile Allah rızası için maili dağıtın belki >birini bulurlar . >
Öne çıkan mesajlar