Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha yuh çüş ağzım açık kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bikere bu tamamen şartlandırma üzerine kurulu, ben bunu ilk okudğuğumda başka renk başka bişey gelmnişti aklıma ama şimdi aklıma kırmızı çekiç geldi çünkü bunu 150bin defa okudum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben çekiç düşündüm ama gri nolcak şimdi[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
bende yeşil testere :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
pembe matkap :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Tek istediğim var !!! Adminlik
Herkez post kasıcı gelir bana...
Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!!
Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Mesaj tarihi:
benim aklıma kırmızı anında geldi

ama alet deyince aklıma ingiliz anahtarı matkap çekiç vb yüzlerce alet birden zerzevat torbası gibi doluştu sonra 25 sn kadar düşünüp ingiliz anahtarı dedim

çok mnyk bi zekam varmış : D[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 10 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
"alet" nedir abi, burda testere, çekiç gibi iş aletleri mi kastedilmiş? aklımın ucundan bile geçmediler hehe.

said:
ExhaulteD, 10 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
Beyaz webcam geldi benim aklima
%2 :)

en süperler sanırım:D
Mesaj tarihi:
valla ben bilgisayar ekranına bakdıgım ve patinin rengi turuncu oldugu icin turuncu bilgisayar kasası dusundum:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
Abi size yemin ediyorum direk ''kırmızı çekiç'' dedim yaa..

Şoktayım şu an hatta !!
[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Mesaj tarihi:
Bu yine iyi. Aletin tek anlamı vida sıkan şey mi? Hayır. Çeşit çeşit alet gelebilir insanın aklına.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Açken Salman Rüşdi desen bile cevizli sucuk aklıma geliyor.. Hem cevizli sucuk bir alet sayılır misal dingiller düzeltilebilir cevizli sucukla.. Şöyle sağlı sollu daldın mı Allahın dingiline bak nası artıyor anlayış katsayısı... :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
ben nedense ingiliz anahtarı ile kırmızı çekiç arasından kaldım ve sonuç :kırmızı çekiç[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
  • Yeni Oluştur...