zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bikere bu tamamen şartlandırma üzerine kurulu, ben bunu ilk okudğuğumda başka renk başka bişey gelmnişti aklıma ama şimdi aklıma kırmızı çekiç geldi çünkü bunu 150bin defa okudum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 surekli makas gelio aklıma nedense =) her defada renkler değişio[signature][hline] Loves are masturbating now..
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben çekiç düşündüm ama gri nolcak şimdi[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mor çekiç düşündüm.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
redge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende yeşil testere :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Uykulu gözlerle cevap yazmicam birdaha. Siyah, tabanca. [Bu mesaj Flameoffear tarafından 21 Ekim 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bilgisayar geldi direk aklıma rengi de beyaz olarak düşündüm. %2'liklerdenim heyo :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 pembe matkap :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!!
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 daha önce bildiim için sorunun hatrı kalmasın diye kırmızı çekiç dedim yazıkk=)
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim aklıma kırmızı anında geldi ama alet deyince aklıma ingiliz anahtarı matkap çekiç vb yüzlerce alet birden zerzevat torbası gibi doluştu sonra 25 sn kadar düşünüp ingiliz anahtarı dedim çok mnyk bi zekam varmış : D[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Mirage, 10 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: "alet" nedir abi, burda testere, çekiç gibi iş aletleri mi kastedilmiş? aklımın ucundan bile geçmediler hehe. said: ExhaulteD, 10 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Beyaz webcam geldi benim aklima %2 :) en süperler sanırım:D
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 tornavida mor[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
letscry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 valla ben bilgisayar ekranına bakdıgım ve patinin rengi turuncu oldugu icin turuncu bilgisayar kasası dusundum:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Abi size yemin ediyorum direk ''kırmızı çekiç'' dedim yaa.. Şoktayım şu an hatta !![signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben demedim valla, farklı düşünen %2'lik kesimdenim. Holleeeey :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Benim aklıma kırmızı çorap geldi. ueheu[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sarı pense dedim lan :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kahverengi Cevizlisucuk... -Ne %2si 5i be açım aç!-[signature][hline]MONO(b)LOG
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alet deyince aklına cevizli sucuk geliyo ha vaybe onunla vidaları sıkmak zordur ama olsun[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu yine iyi. Aletin tek anlamı vida sıkan şey mi? Hayır. Çeşit çeşit alet gelebilir insanın aklına.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Açken Salman Rüşdi desen bile cevizli sucuk aklıma geliyor.. Hem cevizli sucuk bir alet sayılır misal dingiller düzeltilebilir cevizli sucukla.. Şöyle sağlı sollu daldın mı Allahın dingiline bak nası artıyor anlayış katsayısı... :lol:[signature][hline]MONO(b)LOG
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 heahaehea cevizli sucuk rule :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Zep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben nedense ingiliz anahtarı ile kırmızı çekiç arasından kaldım ve sonuç :kırmızı çekiç[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Öne çıkan mesajlar