Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow oynarken dinlemeyi tercih ettiginiz sarkılar gruplar

dory

Öne çıkan mesajlar

ben oyun içindeki efectleri duymassam oynayamam, ses bence çok önemli özellikle PVP serverda . bazen arkadan gelen birinin ayak sesleri, mount'tan iniş sesi,büyü yaparken çıkan efectler senin daha önceden hazır duruma geçmeni sağlıyor. Bu nedenle müzik dinleyemem. özellikle rogue oldugum için, herhangi bir ses duydugumda hemen stealth olup etrafı kolluyorum.[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

getadelt wird wer schmerzen kennt
vom feuer das die haut verbrennt
ich werf ein licht
in mein gesicht
ein heisser schrei
feuer frei!

BANG BANG! (1600ms crit )BANG BANG! (2200 execute crit)
FEUER FREI!

[Bu mesaj Peka tarafından 26 Ekim 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Opeth, Dimmu Borgir, In Flames, Epica, Sirenia, basta Zek Müren olmak üzere Türk Sanat Müzigi falan[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.8 den once buglu enrage ile (ki o zamanlar garip bi bugu vardi tam çözememiştim hala , 2-3 kere stack oluyordu , sanırım 2-3 farkli target ayni anda critlerse falan ) AV de whirlwind'im 4 kişiye 1500 er critlemişti

ms crit zaten gayet kolay 1.5-2k arasi değişiyor , tuf vardi elimde (4 aydir falan belki)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...