DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oyuna girdikten sonra ne kanalda kimse gorunuyo ne de oyun gorunuyo ben de mi problem var??[signature][hline]fuck the fucking fuckers
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bence firewall yada benzzer bi program oyuna izin vermiyo ondan göremiyosun.. ping fln yapmayı denediğin de ne diyor?[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 allahalla boyle bi sorunu ilk defa duyuyorum su an waxxide sorun yok birdaha dene istersen firewall olsa hic baglanamazdi oyunlarda gozukur ama giremezdi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 adsl de şuan feci loss var belki bulundugun yerdede aynı sorun vardır ondan dolayı baglandıgın zaman nickleri görememe ve mesajları okuyamama sorunu yaşayabilirsin çok rezil bir durum firewall olsa hiç giremezdin onunla alakası yok[signature][hline]*
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 daha sonra duzeldi sanırım dynamickin soyledii problemden dolayıymıs herkese tesekkur ederim iftar vaktiydi az kisi vardı zaten serverda ben waxxi de problem oldu sanmıstım:([signature][hline]fuck the fucking fuckers
Öne çıkan mesajlar