deftonez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 beyler bu işaretlerın kac np de alındıgını gosteren bı sıte vardı web page ini verecek olabılen varmı ???[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Level : 58 Chare : Assasin Clan : TwinLight Name : n0th1ng NP :19.235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 nickinin solundaki harflerden mi bahsediyorsun?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: deftonez, 08 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: beyler bu işaretlerın kac np de alındıgını gosteren bı sıte vardı web page ini verecek olabılen varmı ??? böle bi site var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: maelstrom, 08 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: nickinin solundaki harflerden mi bahsediyorsun? ne damardan girmişim konuya :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: maelstrom, 08 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki: said: maelstrom, 08 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: nickinin solundaki harflerden mi bahsediyorsun? ne damardan girmişim konuya :D bak bu sefer anlamadım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 +1 ben de anlamadım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: maelstrom, 08 Ekim 2005 20:16 tarihinde demiş ki: +1 ben de anlamadım :D lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 =) npsi yuksek olanlar bi simge aliyorlar ya onu dio arkadas =)[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 azcık arama yapsak ?? arama yı kullanın ltf [spo1=NP simge][/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 28k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Valla saçma sapan simgeler gelio bana boyna değişio hergün değişik bi simge görüom[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 84xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bana ilk Simge 7000 np olduğumda geldi Çok Şaşırdım baştan ama Sonradan Hoşuma Gitmeye Başladı Karizma Arttı Herkes Bana Simge Hakkında Bir Şeyler Sormaya Başladı ve Buda Beni Çok Sevindirdi Açıkçası :)[signature][hline]KhanJAR Level 61 Mage Ares El Morad Clan ( paTRiot ) NP 12.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bu Symbol lerde Bug oldugunu saniyorumö Cünkü Np kastikca Kücülüyo :) Hergün Degisik Bi Symbol Aliyorum Aslinda nasil oluyo Hicbi Fikrim Yok :) Millet cok iyi Bisey Saniyo :/[signature][hline]GüN GeLeCeK..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 belli bir sure ıcınde en cok NP kasana gelıyomus top 100 de olan kısılerde ısaretın olmadıgı gunlerı gordum. 30k NP sı olan adamın harflerı aldını gordm yanı o gunkı NP kazanısına baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDragooN Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 su dragon da guzelmıs tam benm adıma gore :P[signature][hline]Name:ReDragooN LvL :60(suanlık) Nation:Karus Job:Shadow Vain Clan:The King NP:30K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sağ tarafa göre geldiğini duydum benim cypher da 10k filam kastım K geldi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / DarkFeaR Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Benim sag taraf dün 11000 oldu ve ondan sonra geldi. Bence su anlama geliyor bu. Toplam np ye göre değil. Aylık np sıralamasında ilk 100 içindeki sıralamaya göre geliyor. Yani bende K harfinin olması demek ilk 51-100 içinde oldugumu gösterir diye düsünüyorum. Benim düsüncem.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bencede öyle galiba benim yan taraf 17000 oldu 10000 den sonra işaret 17000e kadar 4 kez deişti[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 scrl yok shard yok :( pk yapmak istiom mendil açıcam leeeem:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kafanıza göre topic açmayın..ilk baş okuyun msglerı sonra topic acın..[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Job : Archery Clan : Varsan_Gel Name : n0th1ng NP :42.114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar