Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınları Kullanma Kılavuzu

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Pardon Bu Mesajdan dolayı arkadaşa Tebrik halayini uygun buldum Valla ( Şaka Bir Yana Hayatta Bir kadini kulanmak için Önce Kılavuz diil Gerçekleri ögrenmen lazim )

:tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:
İşte Halayin[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
:tebrikz:

[Bu mesaj DarkLegion tarafından 15 July 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DarkLegion tarafından 15 July 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Kadınlari kulanmam !

Kadınlarda Beni

Ben Oyun olmam!!

Oyuncuda Olmaya Niyetim YOK

Ben Bir Şarkı olurum dilden dile gezen
Bir Fırtına Birden kopan

Ama Asla Kendi verdiklerimi sayarken aldıklarima BAKMAM!!!

Bu arada sazan kral olmuşsun seni avlamak lazim

TEPKİM: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr:[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.
Sosyal ağlarda paylaş

aşk sevgi kadın ve erkek bir oyunun parçaları değil tam tersine oyunu oynayanlar ve kurallardır. birini kullanmak mesele değil ki ben seni bu topiğin ile kınadım gün gelir bi kıza gerçekten bağlanır aşık olursun ve kız senin mantığınla bi oyuncu çıkar ve seninle oynar işte o zaman aklın başına gelir oyun konusunda aşkta ve savaşta kural yoktur derler ama aslında çok katı kuralları var uymak zorunda olduğun eğer karşındaki seni birşey yerine değil sen yerine koyuyorsa senden onun hakkını vermek zorundasın...[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Can, 17 July 2003 13:57 tarihinde demiş ki:
aşk sevgi kadın ve erkek bir oyunun parçaları değil tam tersine oyunu oynayanlar ve kurallardır. birini kullanmak mesele değil ki ben seni bu topiğin ile kınadım gün gelir bi kıza gerçekten bağlanır aşık olursun ve kız senin mantığınla bi oyuncu çıkar ve seninle oynar işte o zaman aklın başına gelir oyun konusunda aşkta ve savaşta kural yoktur derler ama aslında çok katı kuralları var uymak zorunda olduğun eğer karşındaki seni birşey yerine değil sen yerine koyuyorsa senden onun hakkını vermek zorundasın

iyi güzel de karşındaki genelde hakkını vermek zorundayım diye düşünmez kendini kasmaz dogrusuda odur demişler ya istersen agzınla kuş tut yinede bi işe yaramaz ve cekip gider..[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarkLegion, 16 July 2003 09:16 tarihinde demiş ki:
Ben Kadınlari kulanmam !

Kadınlarda Beni

Ben Oyun olmam!!

Oyuncuda Olmaya Niyetim YOK

Ben Bir Şarkı olurum dilden dile gezen
Bir Fırtına Birden kopan

Ama Asla Kendi verdiklerimi sayarken aldıklarima BAKMAM!!!

:[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun
Bi Amaci Vardir
Yalın Kuleyin
D.D.

hll olsun[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cidden kadınları böyle farklı cins bir yaratıkmış gibi görenlere acıyorum. Yani dünya üzerinde sayısız kişilik var, her insanın kendine göre özellikleri var, insanoğlunu stabil bir kilim gibi görüp ona istediği şekli verebileceğini zannedenlere yazık. Nasıl mehmet farklı, ercan farklı düşünüyorsa ayşe ve gül de farklı düşünecektir. Böyle kılavuzu falan olmaz bu işlerin. Kadınları kullanma kılavuzu yaratmak tam olarak her gün değişen bir yeryüzünün haritasını çıkarmaya çalışmak gibidir bu kılavuzu alanlar da böyle bir haritaya para bayılmış gibidir diyerek yılın en garip benzetmesini yapıp forumda sizi baş başa bırakıyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 17 July 2003 15:38 tarihinde demiş ki:
Her ikinizde gunahkar oldugunuz kadar masum
Her ikiniz ince tenden bir kader teline baglı oldugunuz kadar
değişken
Her ikinizde yeniden doğanlar için bir umut ve bilge
Her ikinizde bir elmanın yarılarısınız...

Başka laf a gerek yok sanırım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...
Metall Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...