Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 slmmmmm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 seninkininde pek iyi olduğusöylenemez Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 selam[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hoş geldin [Bu mesaj laverda tarafından 20 Ekim 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 saolun aşkımı arıyom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ara ara, bulursun belki...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok burda ismi DioNea nerde o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hojgeldin değerli pati karde$im. Paticik Forumları geni$ kitlesi ve saygın yönetimiyle a$ağıda sayacağım bölümlerden olu$makta. 1-2 Dk'nı ayırıp gezersen emin ol senin yararına olacağını farkedeceksin. $imdiden te$ekkürler. - Paticik.com: Bu bölümde Paticik.com hakkında duyurular, öneriler, eleştiriler, yorumlar, sistemler, kapanma tarihleri ;) bulunuyor. - Yeni Gelenler: Bu bölümde, paticik.com'a yeni olan üyelerin karşılanması var. (O yüzden bu topic yeni gelenler bölümünde mesela) Onlara yardımcı olacak bilgiler, onlara sıcak hoşgeldinler var. Yani yeni gelenler ilk konularını oraya açabilirler. Onları sıcak bir karşılama bekliyor. :) Her ne kadar post kasılma bölümü olarak görünsede yeni gelenlere iyi davranmak başta Karşılama Kurlu Başkanı insight [ Ben ] olmak üzere herkesin görevidir.Görevi kötüye kullananlar cezalandırılır. - Çizgi Dünyası: Bu bölüm, her türlü çizgi film, dizi, romanı içine alıyor. Yani herhangi bir anime ile veya çizgi film ile tartışmalarınızı burada yapabilirsiniz. Sakın kendinizi Bart veye Hommer zannetmeyin. - Karalama Defteri: Şair veya yazar adayı üyeler buralara şiir veya yazı denemelerini yolluyor, birbirleriyle paylaşıyor, üstüne üstlük yeni çıkan ve ya çoktan çıkmış kitaplar hakkında konuşuluyor, tartışmalar yapılıyor. Sizde içinizden gelen şiir,düz yazıları yazabilirsiniz. İyi veya kötü eleştirilere açık olarak tabii. - Vizyon: Bu bölüm, sinema ve televizyon ile ilgili herşeyi barındıran bir bölüm. Filmler hakkında yorumlar, reklamlar hakkında yorumlar, diziler hakkında tartışmalar vesaire... Yalnızca Kurtlar Vadisi'nden ibaret gibi görünsede her film çekilmeden önce bizde tartışılır ;) - Müzik: Müzik hakkında her şey. Albümler tartışılıyor, şarkılar, gruplar, sanatçılar, konserler. Ne isterseniz. - Pati Pet: Evcil hayvanlar hakkında tartışmalar, yorumlar, paylaşımlar... Orc_Lord'u görünce kaçın :) - Konu Dışı: Geride kalan hiç bir bölümün konusuna dahil olamayacak konular hakkında.Dikkat ediniz. Araştırınız eğer harbi konu dışıysa açınız...! - İnternet: Bulduğunuz ilginç websiteleri, web design vesaire hakkında konuşabileceğiniz bölüm.Buİnternet Bölümü Hakkında by Insight yazıyı okumanızı öneririm. - Donanım & Yazılım: Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkında konuşabileceğiniz bölüm... - Masaüstü: Masaüstü oyunlarının tamamını kapsayan bölüm. - Spor: Basketbol,Futbol harici bütün konuları tartışabilirsiniz. -Futbol Burada Futbol hakkında herşeyi belli kurallar çerçevesinde tartışabilirsiniz. -Basketbol Burada ise Nba ve diğer ligleri tartışabilirsiniz. Yani basketbol hakkında herşey burda -Kişisel Bölümünde anılarını,sorunlarını,itiraflarını paylaşabilirsin. BonePART'ın Nedir Kişisel? Adlı threadine bakmanız şiddetle önerilir. -Eğitim Bölümünde okullar hakkında bilgi sınav sorunları..vs.vs gibi bilgilere ulaşabilirsin. -Gezdim Tozdum Bölümümüzde Gidilesi Görülesi yerler hakkında bilgi edinirsin. Bildiğin güzel yerleri paylaşabilirsin. Tutorials [Öğretiler] Bölümünde resimli yapımlar öğrenir ve paylaşırsın. İmza sildirme tutorial'i by Saeros'u Okumanız önerilir (: - Patinaj: Araba ile ilgili herşeyin tartışıldığı bölüm. Modifikasyon, yarışlar, araba tavsiyeleri, hangi araba kaç beygir falan. (: Dyna'nın mekanı. Aman deyim uzak durun. Gizli yönetici o. - Tarih: Genel olarak tarih. Cafein yönetiminde giden bir gemi. Her ne kadar bazı zamanlar haddini aşan konular tartışılsada Cafein ve Pati yönetimi derhal müdahalede gecikmiyorlar. - Görsel Sanatlar: Burada da ressam patiler, çalışmalarını birbirleriyle paylaşıyorlar, ressamlar, resimler, fotoğraflar hakkında yorumlar tartışmalar. - Bilgisayar Oyunları [PC]: PC Oyunlarını kapsayan bölüm. Her türl Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Kalp alın bari niklerinizin altına[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bööööö Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 alcaz kalp zaten kalplerimiz bir bide bulabilsem onu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hööö noluyoz[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yörünge sınırında kalpler. Ya kalp alacaksınız ya...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 canım hoşgeldin[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lavinia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 buldum oley hoşbulduk ben çıkıyorum şimdi canım akşama konuşuruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tamam[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hg[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sefa getirdin..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 melabaaa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 HOşgeldinizzzzzzzz :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mirabaa[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sen kimsin zeynep mi?? haha burasıda nispet yeri oldu sanki... sevgilisinden ayrılan başkasını getirip kalp takıştırıyor nediyim?!! yada ne diceğimi buldum: hoşgeldin[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.