ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 el kadar olan şirin parisimi hatırlar bazılarınız büyüdü abla oldu 1.5 yaşına geldi ama... evet ama... sanki şirinliği biraz gitti :D [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar[Bu mesaj ozkolous tarafından 21 Ekim 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ozkolous tarafından 21 Ekim 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 çok hoş cinsi ne?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 simitçi kedisi ben cins kedi almayı sevmiyorum dışarıda onlarca bakılmaya muhtaç hayvan varken ve hayvanların para karşılığı satılmasına karşı olduğum için forza simitçi kedisi :)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok iyi yapmışsın.. +1 Kedin çok şirin gerçekten.. Maşallaaaaaaaaah :D Evet bebekken çok daha güzel oluyorlar. Aslında diger hayvanlar gibi iste.. Insanlar da öyle.. Bebekler herzaman daha şirinler :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu yer beni =) çok tatlı =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok şirin ya, benim de köpeğim var. O yer bunu. Kangal-sokak köpeği kırması. Beleşe aldık, sahibi bakamıyodu bebeklere :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şeytan bu (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 simitçi kedisi?? çok güzel gerçekten[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 küçükken çok sevimliymiş, şüphesiz şimdide ayrı bir sevimliliği var. birazcık aslan yavrusuna benziyor :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 tırnakları da uzundur bunun brrrr[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Aslan değilde panter diyebiliriz =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: ozkolous, 21 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki: simitçi kedisi ben cins kedi almayı sevmiyorum dışarıda onlarca bakılmaya muhtaç hayvan varken ve hayvanların para karşılığı satılmasına karşı olduğum için forza simitçi kedisi :) seni sonuna kadar destekliyorum.bende geçen anneler günüde(8 mayıs) sokakatan yavru ve aç bi kediyi evime aldm ve beslemeye başladm.Hala da besliyorum.Adı da miskin.Sokak kedisi olmasına rağmen her gören miskine hasta kalıo.Tüyleri olması gerekenden daha yumuşak ve parlak :) Kısacası her bakımlı kedi, cins kedi olamak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o 1. resim ne öyle yerim ben onu =) maşşallah güzel kedi. Allah sahibine bağışlasın efendim..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Aradhell, 21 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: simitçi kedisi?? çok güzel gerçekten ya nerde olduğunu hatırlamadığım bi geyik oldu işte kasap kedisi diceğine bi arkadaşım simitçi kedisi dedi öle kaldı ondan sora said: twistedemo tam o sıralarda demiş ki: tırnakları da uzundur bunun brrrr eet uzundu baya böle kağıt atıyodum vurmak için patisini kaldırdığında saplanıyodu fln ama kestim sorada azdı :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 24 Ekim 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Çok şirin bir okadar da çılgın bir kediye benziyor son resimdeki haline hasta oldum ya...Gerçekten çok güzel bir kediye sahipsin...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 HAM!!! ayy mıncıklamak istiorum kedini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tüyleri çok parlak dişleri bembeyaz valla dolunay gibi hatun olmuş :)) bizim pantos görmesin aşık olur[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok şirin bence hala =) benim iki tane var ama itiraf ediyorum küçüklük daha şirin ama ben ikisini de çoooooooook seviyorum[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Başka resimleri var mı bıcırığın :) Görmek isterizz ;)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 şuanda azmış bi durumda oluğu için pek güzel poz vermiyor bunlar elimde olanlar :) [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar[Bu mesaj ozkolous tarafından 26 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj ozkolous tarafından 26 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ahahahahha :lol: Valla benim kedi de azmış durumdaydı.. Dün düzeldi :D Mevsimi sanırım.. Bilmiyorum pek zamanını.. Bu arada fotograflar hoş..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 2. fotograf ürkütücü!! Nasıl durmuş öyle yaf?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 karakedi :) ahanda bizim admin degil mi bu ;)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bizimki artık çok alıştı azgınlık durumuna 1.5 yaşında ama 7 keremi ne azdı daha çiftleştirmekte nasip olmadı(bu sefer işala) rahat takılıyor arada bir kıçını yere indiriyor ama allahtan artık hafif sıyrıklarla atlatıyoruz :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar