LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 neden acaba uzun zamandır boyle bi şey gormemiştim butun serverlar ofline oldu 1 an da :D yoksa bi işlermi cevırıyorlar :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 he ya sorma ne güseL diez de Pk yapıodum :( Rebelde20 ye kafa tutmaya çaLışıom adama taş atıyom kenara gelsin die.Gelio peşimden Kenara bu sefer vurmuyo bana sadece taş atıo adam tam geyik ya =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim asıl aklıma takılan yaklaşık 45 dakka repot yaptım ve devam ederken oldu bu olay. o potlar giderse feci oturucak içime[signature][hline]Server:Beramus Nick:TheGood Class:Shadow Knight LvL:61 Clan:RebeLLioN NP:11x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Serverlar update ediliyor. Offical sitede yazıyordu. Bugünlerde yapılacaktı.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ee ben oyundayım savaş war :S kafam karıştı...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* server=dies [Bu mesaj wastyrx tarafından 26 Ekim 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 demekki update bitmiş herşeyin positive yanına bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Hypotenes, 26 Ekim 2005 13:08 tarihinde demiş ki: demekki update bitmiş herşeyin positive yanına bakın :) pekhi :D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 halen oyundayım + 1 kasımda bakım yapılacak[signature][hline]62 paper mage np :8xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar