Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 arkadişler mp3 leri hangi format ta cevirirsem muziksetinde dman'de falan dinleyebilirim .wav mıdır ?[hline]www.gamerbug.com
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 saol önericegin program varmı ? nero wave editor o format a cevirmiyo ne yazikki !?![hline]www.gamerbug.com
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Cd writer varsa direk mp3leri müzik cd si yapabiliyorsun nero ile
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 nero ile yapabiliyosun[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 cdwriter olarak yamaha varda nero 6 yuklu suan da Audio dan new tıklayıp şarkılar atıyorum ve cekmeye başlıyorum ama bi zaman sonra nedense takılıp kalıyo 3 4 cd harcadım nedense böle bi sorun var...[hline]www.gamerbug.com
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Fazla doldurmaya çalışmadığına eminsin değil mi cdyi? CDden kaynaklanıyor olması da mümkün ayrıca, farklı markalar dene. Birde aklıma gelen diğer seçenek işlemi bitirmesi için yeterince zaman tanımayıp erken müdahale ediyor olman olabilir. Yamaha ile ilgili bilgim yok, ama nero 6 da öyle bir sorun yaşamadım ben daha
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Nefr saol , daha oncedende çekmiştim dinlemek için cd nin markası Tdk dı belki ondan da olabilir .. Diamond suanki kullandıgım cd nin markası.. bi kac tane oldugu için başka bi cd kullanmaya gerek duyamadım deniyim barim.[hline]www.gamerbug.com
Öne çıkan mesajlar