Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Patatesli bağlantı öğretisi ; 1 Adet ADSL Modem 1 Adet Telefon Hattı 1 Adet 2048 bağlantı sonuc: sesli chat yapamiyorum , dosya alamiyorum , oyun oynamiyorum ne yapayim boyle ADSL'yi diye soruyorum !! Cevap : Patatesli baglanti diyorum :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bi Sesli chat yaptırmadılar di mi ya Edit:Olm ben sana o parçayı yolladım nerene kodun[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 25 Ekim 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 beyin fırtınası yapacagiz .. yapamiyoruz..[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 cafe'deyim ve boyle bir baglanti olunca aklima kablonet geldi eski cafede :( patatesli omlet yapariyorduk modem ile :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yeri burası değil gibi..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence telekoma deki sizin a.q de:D:D:D:D[signature][hline]...Lütfen Post Kasmayalım Kasanıda Uyaralım... [Bu mesaj LucifeL tarafından 25 Ekim 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konu tam olarak nedir? Patates? Bağlantı? yoksa...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zerglingtr, 25 Ekim 2005 19:21 tarihinde demiş ki: cafe'deyim ve boyle bir baglanti olunca aklima kablonet geldi eski cafede :( patatesli omlet yapariyorduk modem ile :) sırf sen kullanmıyorsundur bağlantıyı cafedeysen arka taraflara doğru, illegal içerik indirmeyin diye bağır. biraz netice alırsın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 O cafede arka taraf yok bütün makineler duvara dayalı yanına gidip kulağının arkasına verecen o olacak[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ehehe pahalı olmalı :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gaz çıkar abi bol bol tahliye etsinler adamları[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: forgiver, 25 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: said: Zerglingtr, 25 Ekim 2005 19:21 tarihinde demiş ki: cafe'deyim ve boyle bir baglanti olunca aklima kablonet geldi eski cafede :( patatesli omlet yapariyorduk modem ile :) sırf sen kullanmıyorsundur bağlantıyı cafedeysen arka taraflara doğru, illegal içerik indirmeyin diye bağır. biraz netice alırsın. abi yönetim bende idi cafede gidip download'lara sabotaj yapiyordum :)[signature][hline]Zergling !! O bir Kola canavari!! Toynak gören masum pati !! Koçum benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu çocuk yapar bombalar Chem 'in Bursa bayiisi zaten[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar