Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hong Kong'da herkes, cep telefonlarindaki sanal kizlarla flort ediyor. Ayda bes dolara abone olunan bu ilginc oyunun yakinda Turkiye'ye gelmesi bekleniyor. Artificial Life adli sirketin cep telefonlari icin urettigi "sanal kiz arkadas" oyunu, Hong Kong'da buyuk begeni kazandi. Ayda 5 dolar karsiliginda abone olunan oyunda kullanici, cep telefonundaki dokuz sanal kizi bastan cikarmaya calisiyor. Kisa mesaj yazar gibi cep telefonu tuslariyla onlarla anlasip, arkadasliga ikna etmeye ugrasiyor. 'Hayir' cevabi gelebilir Cep telefonunun sahibi kizlarla yemege cikiyor ya da sinemaya gidiyor. Oyunun ikinci safhasinda kullanicinin, kizlardan birini arkadas olarak secmesi gerekiyor. Ancak bu secim tek tarafli degil; sanal karakterin de oyuncuyu "arkadas" olarak kabul etmesi gerekiyor. Eger etmezse, oyun bastan basliyor. Evlilikle biten oyunun yakinda Turkiye'ye de gelmesi bekleniyor. Milliyet [signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı [Bu mesaj Davion tarafından 25 Ekim 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 "me thinks i will puke" demiş gnome üstad.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ahah guzelmis[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zuhauehua :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
Neron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu projenin türkiye'ye geldiğini düşünemiyorum.[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yanlız oyun evlilikle bitio. Yakında millet öle sanal olmuşki bu oyunda kızlarla evlendiğinde gerçek hayatta biri sorduğunda evlimisin die herhalde evliyim der. Yazık valla millet yakında bilgisayarla cinsel ilişkiye gircek.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 of ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya uzak doğulular neden böyle ya çok uzaklar, çok dışladık adamları, canları falan mı sıkılıyor acep. yine aynı zihniyet, çok eskilerde tomogoci bebekler çıkarmışdı. kızarkadaşım 2. haftanın başında camdan aşagı atmıştı. bize uygun değil böyle şeyler.
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bi ara sanal hayvan vardı bu onun değişik hayvanlı olanı...[signature][hline]Follow the Darkness...
unac Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 saçma bence.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 dialog 1: -necdet: baba geçen bizim sanal ayşeyle oturuyoruz nası şeker nası şeker,iki çay söyledim falan +5 bonus verdi relationshipe abi off yakında evlencez inşallah. -necdetin babası: evet.. * psikoloğu arar * dialog 2: -abdül: kanka karıya tam vurucam kiss'i kabul etmedi anasını ya böyle sinirlenip fırlatcaktım telefonu kıyamadım kıza ya.. -abdül's kenk: olm bırak manyakmısın ne b*ksun git 5 dolarları biriktirsen şimdi cristina aguilera yataktaydı.. dialog 3: -sülo: eveeet , my neym iz Süleyman,vhat iz yours ? -cep telefonu: What ??? I don't understand what are you talking about? -sülo: aha ne dio lan kamil,galiba benimkide talking dedi,kızın adı talking lan ne garip isim ahahe ühühü..[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 lan gidin birbirinizle sevisin ne telefonla urasiyosunuz, denyo bu caponlar yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 25 Ekim 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: aquila, 25 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki: lan gidin birbirinizle sevisin ne telefonla urasiyosunuz, denyo bu caponlar yaa... Onuda becerdiklerini pek sanmıyorum. Arkadaş japonyaya gitmişti iyi çocuktur ama harbiden pek tip yoktu elemanda sırf avrupalı die bi çok japon kız üstüne atlamış elemanın :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: innkeeper, 25 Ekim 2005 19:31 tarihinde demiş ki: ya uzak doğulular neden böyle ya çok uzaklar, çok dışladık adamları, canları falan mı sıkılıyor acep. yine aynı zihniyet, çok eskilerde tomogoci bebekler çıkarmışdı. kızarkadaşım 2. haftanın başında camdan aşagı atmıştı. bize uygun değil böyle şeyler. Bence adamlarda sorun yok. Onlar normal taraf bana göre, Normal olmayan taraf ise tüm dunyanın bu tür seyleri genel olarak beyenmesi, populer olmasını sağlaması. İnsanlar beyenmeseler durum böyle olmaz. Bence aramızda en normali onlar diye dusunuyorum. Sadece oynamayı biliyolar.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 25 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok uzaklar.. evet süper bi yorum yani başka bi açiklamasi yok bi ara da sanal pet vardi. o da çok popülerdi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Davion, 25 Ekim 2005 19:22 tarihinde demiş ki: Yanlız oyun evlilikle bitio. Yakında millet öle sanal olmuşki bu oyunda kızlarla evlendiğinde gerçek hayatta biri sorduğunda evlimisin die herhalde evliyim der. Yazık valla millet yakında bilgisayarla cinsel ilişkiye gircek. merak etme onu da yapacaklar.. bu alanda biraz gelişmeler var.... :D[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 böle bi mesajı zate anca başkanımız açar her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Paticik Abazalar Birliği Başkanı davion için elelele :D[signature][hline]Buzi, 25 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Çok yaşlı olması gerekmez,babam yaşında olsa gene veririm. Bu saygıdır,bu sizin nasıl yetiştirildiğinizin göstergesidir.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu da red eder[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bi ara netten oynanan getTiffany diye bir oyun vardı onu hatırladım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bu oyun türkiyeye geldiginde evlilikte bitmes, gerdekte biter.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu oyun türkiyeye gelsin, töre cinayetleri tarzında olaylar görürüz. sen bnm ayeşeme mesaj atmıssın lağn?!? töre buna izin vermez.. çotank.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tamagotchisine aşık olanlara sapkın gözüyle bakmamalıymışız meğer..[signature][hline]mantar
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eskiden tomagotchiler vardı. bu da onun cep telefonlusu[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ahah türkiyede komik olurdu[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Öne çıkan mesajlar