CapN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Click :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yanlız yarıldım site çok iyiymiş :D[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Spinal reaper kullanan hunter beni derinden etkiledi![signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Herkesin class silahına roll layan hunter o dişi elf işte :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 rofl[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bikaç ninjanın yaptıklarının faturası tum hunterlara kesilmemesi lazım :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ahahahha Amberseal yardı geçti,lol[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi o kari naapmiş ? druidmisin mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Herseye hunterlar atlarlarsa hunterlara da atlarlar. Bkz : Darinaya kafam girsin. QS ring i ruyanizda gorursunuz bundan sonra :P Warriorlarla konushtum hunterlara su yok.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 herşey tamam da healing itemlara koptum.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şoktayım konuşamıyorum robe of volatile powerlı hunter bir daha hiç bir şeye gulemicem :suprised:[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 24 Ekim 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Birde soyle dusunun, belki herkes greed demisdir ve bu sansli hunterlar !!! Roll ile kazanmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ordaki parçalardan bazıları bi serverda bir yada iki kişide vardır o imkansız bişi[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 spinal reaper, thunderstrike, draconic avanger.... bu şaka olmalı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ya adamlar aşmış artık o yuzden hunterda SR var demekki warriorlar baymış artık hatunda almış diğerleride öle örnek Silvermoonda İnner Sanctum da en cıbır adamlarında bile epic set vardı 3 ay önce ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 abi bu hunterların adı cıkmıs ninja diye(adamlarda staff bile kullanıyor yalnız) ama asıl ninjaların cogu warrirorlada cıkıyor adam barmen shanker a rolladı gut ripper la dolasıyordu bir baskası staff kullanan vardı bir tane maelstormda adı giovanniydi yani staffıda kullanabiliyorum diye rollarsa magelerde Vaniquisher Swordla gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 iyide o sitedeki itemların çogu hunterların işine yaramaz ki. agi bonusu yok, crit bonusu yok, hatun bi karkter zaten full healing sell bonus veren itemlarla donatmıs kendini, BM hunter sanırım peti salıp sadece heal ediyor peti ok falan atmıyor desem yine olmaz birden fazla yaratık gelicne aggroyu alır. hunter için kötü seçimler. bu ninjalık olayına gelince, herkes ninja :) mage, warlock, healer -> +int ve +spi veren itemlar warrior, paladin -> armor, weapon etc rogue, hunter (level 40a dek) -> leather armor yukardak tüm classlar birbirini ninjalaryabilirler :) yani class ile ninja olmanın bi alakası yok, oyuncuya bağlı olan bişi. ki hunterlar zırh konusunda direk en sempatik class, mail giyiyoruz, bizim dışımızda mail giyen yok (level 4oda sonra) o yüzden sadece mail zırhlara atlıyoruz. yani armor konusunda en dertsiz tasasız char hunterlar :) bi tek silah seçimlerinde fazlaca bi çeşitliliğimiz var, orada bazı sorunlar çıkıyor çıkarsa. bende level 60 olana dek (veya 400g verip 2 axe ve bunlara 2şer +15 agi bonusu takana dek) bir çok silah için warrioalr istemiosa ben alayim dedim, bi ara elimde 2 handed sword var idi +24 agility veriyor diye taşıyordum. grupla avlanıyorduk bu silah düşüverdi, sordum isteyen yoksa ben alim, iyi agility bonus var diye ok dediler aldım. agiltye ihtiyacım var o silah beni baya bi idare etti o levellarda. zaten melee de yapmadıgımdan silahtan çok verdiği bonus önemli benim açımdan. nedir yani şimdi benimde resmimi koyarlarsa o siteye döverim ben o adamları :) onun dışında scholoda ancient bow düştü, rogue NEED dedi, ben need attım o need attı, ben kazandım sonra rogue'u gruptan attık :) o kazansa idi küfrederdim ama adam need dedi, ve o silah tamamen hunter silahı idi (hala onu kullanıyorum yani düşünün, oyundaki en iyi 3. bow) kısacası oyun mekaniğinden olayı ninjalık her yerde var. huntera özgü bişi degil. [Bu mesaj innkeeper tarafından 24 Ekim 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Shamanın başı kelmi be Mail giyen yok diyorsun ohh allianceda hunterlara loot beleş cok sahane biz Horde tarafında bir ton shaman var ne cekiyoruz mail drop için (shamanımda var hunterımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 benbi hunter olarak bu arkadaşları bulursam tokatlarım bunee lann mana ignting /gkick abiii emperyal talisman peti heallicem diemi almış ne bok yemişsee REZİLLER KAFAM ATII YAA[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: innkeeper, 24 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: onun dışında scholoda ancient bow düştü, rogue NEED dedi, ben need attım o need attı, ben kazandım sonra rogue'u gruptan attık :) o kazansa idi küfrederdim ama adam need dedi, ve o silah tamamen hunter silahı idi (hala onu kullanıyorum yani düşünün, oyundaki en iyi 3. bow) ancient bone bow dedigin oyunda rogue'un alabilecegi (eaglehorn long bow ile birlikte) en duzgun mavi ranged silah, ortada bir ninjalik yok adami kovarak ayip etmissiniz[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 öeh be grupta hunter need diyorsa bir bow'a rogue'e bok yemek düşer afedersin ama bu böyledir. benim ana silahım bow. olay tam ninjalık idi, gayet idi etmişiz kovmakla. bin beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ranged weaponlar, bir hunterin ana silahi oldugu icin ve hunter need dedikden sonra, bir roque artik yinede need diyip rollerse bence atilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 atılır zaten, ki bizde atmış idik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 En guzelini yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 tamam o zaman melee weaponlar hunter'in ana silahi diil her hangi bir melee class her hangi bir melee silaha need dedigi anda hunter'in hakki olmamali oyle mi? mantiga gel, butun hunterlar yumrukla gezerdi be... ben dwarven hand cannon'a rollayan rogue demiyorum burda, ancient bone bow, en iyi secenek rogue icin baska bisi yok ortada (yada eaglehorn demistik di mi?) tutup bow'a falan dkp harcamayacaksan...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar