Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Trasty, 25 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: jarjar, 25 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki: o gün 90 dakikayi izlediyseniz güzel bi söz söylediler kötü seyirci yoktur kötü stad vardir yillardir derme çatma stadda oynuyorlar adam gibi stad yapsinlar nasil dolar o stad Şampiyonlar ligi finalinin oynandığı Muazzam güzellikteki Olimpiyat Stadına gidip bir maçta 150 kişi taraftar sokma gibi bi rekor kıran Galatasaray Taraftarı mı kötü yoksa stad'mı ? onada uzak diyolar stad beyendiremiyoruz malesef... şöyle taksimin göbeğine 50000 kişilik üstü kapalı janjanlı bir stat yaparsak giderler belki :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 merak ediyorum ben Beşiktaşlıyım ama fenerin stadı olimpiyat olsaydı ve maçları orada oynansaydı kaç kişi giderdi acaba.. allahım ya mantığınız yok mu sizin hiç? allahın harbi yani unuttuğu bi yerdeki bi stadyuma iyi diyorsunuz ki stadın uzaklığı ayrı , iğrençliği dahada ayrı.. ne akustik var ne bişey var rüzgardan top oynanmıyordu o zaman artı tribünler sahaya o kadar uzakki futbolcuları görmek cin boku görmekten farksız.. karınca duası okur gibi maç izliyorsunuz orada.. şampiyonlar ligi finaline gittim allah belasını versin böyle işin dedim çıkarken.. ne saçma ya..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bok atmaya yazı yazmayın.. adam gibi düşündüklerinizi yazın.. ne saçma ya.. of[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gs tribünlerinin bu araki halinden kimse memnun deil ama çok konuşan fenerli dostlarım geçen sene olimpiyat finalinde nie dolduramadınız madem size ayrılan kısmı hatta beğenmediğini galatasaray taraftarını bile geçemediniz[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tribünden uzaksın anlaşılan 2000 senesinden beri kombine üyesiyim de 4-5 senedir stadın 25000 kişiden az dolduğunu görmedim, ayrıca milano'ya san siro deplasmanına da gittim orda da 3000 kişiydik... bjk'li futbolcular bjk taraftarı bizi korkutuyo dikkatimizi dağıtıyolar diye... bu mu iyi taraftar said: BulletRide, 25 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: FB taraftarı şu an iyi günlerini yaşıyor,kötü günler yaşarken stadı doldursalardı daha sağlam örnek olurdu Alex'e,Anelka'ya bide FB iyi gidiyorsa çoluk çocuk herkes gelir..BJK taraftarı daha örnek geliyor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yorumları okumadım bu adam hiç beşiktaş maçını izlememiş galiba.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 fb şu anda iyi günlerinde yakında elbet bize olduğu gibi onlar içinde herşey tersine döncek,o zman da biz knuşcas aynı şekilde.Hatta süper stadları var dolduramıyolar dices.tabiki şikayetçiyim stadın dolmamasından ama taraftara da hak vermemek elde değil.daha kaç kez istememiz lazım bu yönetimin değişmesini,onlar anlayana kadar biz de böle takılcaz artık.[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ondan bjk'li futbolcular tezahuratlar bizi rahatsız ediyor diyorlar [Bu mesaj kertenkel tarafından 26 Ekim 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar